Στάση εργασίας σε τρένα και τραμ αύριο Πέμπτη – Ποιες ώρες δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια

08:10 - 24/06/2020

Ακινητοποιημένα αναμένεται να μείνουν τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και οι συρμοί του τραμ σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 μεταξύ 12:00-16:00, λόγω στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Τις ίδιες ώρες αναμένεται να μην πραγματοποιούνται τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας–Αεροδρόμιο και αντίστροφα. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο (ΑΠΕ- ΜΠΕ) τα αιτήματα […] Το άρθρο Στάση εργασίας σε τρένα και τραμ αύριο Πέμπτη – Ποιες ώρες δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Στάση εργασία την Πέμπτη – Ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν

Τετράωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη 25 Ιουνίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ). Η στάση εργασίας είναι προγραμματισμένη το διάστημα 12.00 – 16.00, όταν ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Στάση εργασία την Πέμπτη – Ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Στάση εργασίας ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ποια δρομολόγια δε θα πραγματοποιηθούν

Τα δρομολόγια που δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο λόγω της στάσης εργασίας σιδηροδρομικών

Διαβάστε το στο tanea.gr

Τρένα: Στάση εργασίας την Πέμπτη - Ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν

Τα δρομολόγια που δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω της στάσης εργασίας σιδηροδρομικών

Διαβάστε το στο lifo.gr

Στάση εργασίας ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ποια δρομολόγια δε θα πραγματοποιηθούν

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν, αύριο, σε δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω στάσης εργασίας.  «Χειρόφρενο» θα τραβήξουν αύριο, Πέμπτη 25 Ιουνίου, τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και οι συρμοί του τραμ από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα, λόγω της στάσης εργασίας που πραγματοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ). Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε, με ανακοίνωσή της «ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό», ανακοινώνοντας, παράλληλα, ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο, λόγω της κινητοποίησης. Αναλυτικά: Μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αθηνών Δεν θα κυκλοφορήσουν οι επιβατικές αμαξοστοιχίες: 52, 53, 54, 55, 56, 57. Μεταξύ Κιάτου-Αιγίου-Κιάτου Δεν θα κυκλοφορήσουν οι επιβατικές αμαξοστοιχίες:

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Στάση εργασίας ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ποια δρομολόγια δε θα πραγματοποιηθούν

Δεν θα πραγματοποιηθούν ορισμένα δρομολόγια σε όλο το δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε, αύριο Πέμπτη 25 Ιουνίου, λόγω της 4ωρης στάσης εργασίας 12:00-16:00, που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ). Αναλυτικά τα δρομολόγια που δεν θα πραγματοποιηθούν είναι: 1. Μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αθηνών Δεν θα κυκλοφορήσουν οι επιβατικές αμαξοστοιχίες: 52, 53, 54, 55, […] The post Στάση εργασίας ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ποια δρομολόγια δε θα πραγματοποιηθούν appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Ρώσοι: «Θα επεκτείνουμε την ουδέτερη ζώνη στην Ουκρανία»! Θα είναι και το Χάρκοβο μέσα;

«Θάνατοι μέσα σε νοσοκομεία»! Τι ακριβώς συμβαίνει;;; vid

Ακόμα και φυλακή! Τρόμος για την παγκόσμια Συνθήκη που θέλουν να φέρουν τον Μάιο, vid

Βουλή: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον Φλώρο

Ο ρωσικός πύραυλος Onyx από την οικογένεια Kalibr και Zircon! Απλά δείτε

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο για συμμετοχή στην απεργία την 1η Μαΐου