Παπαγγελόπουλος καρφώνει Παππά: Να τον καλέσετε να τον ρωτήσετε γιατί άλλα λέει εκεί και άλλα εδω...Εγω δεν είπα τίποτα για Μαρέβα

14:38 - 24/06/2020

Ακούστηκε πουθενά ότι εγώ στοχοποίησα την κα Γκραμπόφσκι;" είπε στην κατάθεσή του στην προανακριτική της Βουλής ο Παπαγγελόπουλος

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπαγγελόπουλος καρφώνει Παππά: Να τον καλέσετε να τον ρωτήσετε γιατί άλλα λέει εκεί και άλλα εδώ

Σαφείς αποστάσεις από τους ισχυρισμούς του Νίκου Παππά σε σχέση με τη στοχοποίηση της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Μητσοτάκη και τα όσα περιλαμβάνονται στην ηχογραφημένη συνομιλία του Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, επιχειρεί να κρατήσει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Κατά την κατάθεσή του στην προανακριτική της Βουλής, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε: "Το όνομα Παπαγγελόπουλος ακούστηκε πουθενά για αυτό; Ακούστηκε πουθενά ότι εγώ στοχοποίησα τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι;" ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης. Υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με οποιαδήποτε προσπάθεια στοχοποίησης της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι και για τον λόγο αυτό δεν αναφέρεται το όνομά

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις