Μητέρα 9χρονης που λιποθύμησε από πείνα στη Ρόδο: «Δεν έχουμε να φάμε»

14:48 - 24/06/2020

ΕΛΛAΔΑ  Την απόγνωση της για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ίδια και η οικογένεια της εξέφρασε η μητέρα της 9χρονης η οποία λιποθύμησε από την πείνα έξω από φούρνο στη Ρόδο. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η γυναίκα που είναι εποχική ξενοδοχοϋπάλληλος και έχει να εργαστεί από τον περασμένο Ιανουάριο περιέγραψε την τραγική κατάσταση την οποία βιώνει η ίδια και τα δύο της παιδιά. «Το παιδί μου δεν είχε φάει εκείνη τη μέρα γιατί δεν έχουμε να φάμε. Δεν έχω κανένα εισόδημα από πουθενά. Το παιδί μου πείναγε και δεν είχα να του δώσω να φάει», είπε η μητέρα. «Δεν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου. Της έδινα λίγα μακαρόνια σκέτα βρασμένα στο νερό γιατί δεν είχα κάτι άλλο ν

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε στη Ρόδο: Δεν έχουμε να φάμε λόγω των απαγορεύσεων για τον κορωνοϊό

Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει αφού τους τελευταίους μήνες έχει έρθει αντιμέτωπη με την απόλυτη φτώχεια λόγω των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό. «Η κόρη μου λιποθύμησε από την πείνα. Είμαι άνεργη εδώ και τόσους...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Συγκλονίζει η μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε στη Ρόδο: Δεν έχουμε να φάμε λόγω των απαγορεύσεων για τον κορωνοϊό

Συγκλονίζει η μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα μέσα σε φούρνο στη Ρόδο. Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει αφού τους τελευταίους μήνες έχει έρθει αντιμέτωπη με την απόλυτη φτώχεια λόγω των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό. «Η κόρη μου λιποθύμησε από την πείνα. Είμαι άνεργη εδώ και τόσους μήνες. Είμαι ξενοδοχοϋπάλληλος. Έχω να εργαστώ από πέρυσι τον Αύγουστο. Απολυθήκαμε, ήμασταν εποχικοί εργαζόμενοι», λέει και συμπληρώνει ότι εισόδημα στο σπίτι δεν μπαίνει. «Δεν έχουμε να φάμε. Το παιδί πείναγε και εγώ δεν είχα. Θέλω να το πάω στο γιατρό απλά επειδή έγινε ντόρος αποφεύγω πάρ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Έκκληση για βοήθεια από τη μάνα της 9χρονης που λιποθύμησε από πείνα: «Δεν έχουμε να φάμε» (video)

Η είδηση ότι ένα 9χρονο κορίτσι έχασε τις αισθήσεις του από την πείνα μέσα σε φούρνο στη Ρόδο, πάγωσε το πανελλήνιο. Η μητέρα του μικρού κοριτσιού είναι ξενοδοχοϋπαλλήλος που έχει μείνει άνεργη τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας, ενώ μεγαλώνει μόνη της δύο παιδιά. Η γυναίκα που μετά βίας πληρώνει το ενοίκιό της για να […] The post Έκκληση για βοήθεια από τη μάνα της 9χρονης που λιποθύμησε από πείνα: «Δεν έχουμε να φάμε» (video) appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)