Μια ταινία από τη Β. Μακεδονία διεκδικεί το βραβείο LUX του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου
18:41 - 01/11/2019
ΚΟΣΜΟΣ
«Η ομορφιά του κινηματογράφου είναι η ανταλλαγή, να μοιραζόμαστε εμπειρίες. Μερικές φορές αυτές οι εμπειρίες είναι όμορφες, αστείες, κάποτε σκληρές και βαριές. Εξιστορώντας τις ιστορίες μας μοιραζόμαστε και τις κουλτούρες μας. Αυτή η ανταλλαγή είναι ουσιώδης ώστε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα. Η ταινία μου δεν θα είχε ποτέ την ευκαιρία να αποκτήσει διανομή σε 24 γλώσσες. Η χώρα μου είναι πολύ μικρή με 2.000.000 κατοίκους και είναι μεγάλη ευκαιρία να προβληθεί η ταινία στην υπόλοιπη Ευρώπη».
H σκηνοθέτης από τη γειτονική Βόρεια Μακεδονία, Τεόνα Στρουγκάρ Μιτέφσκα - δημιουργός της ήδη βραβευμένης στο Βερολίνο ταινίας με τον τίτλο “Υπάρχει Θεός, το όνομά της είναι Πετρούνια” βρέθη
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η ταινία «Υπάρχει Θεός» από τη Βόρεια Μακεδονία διεκδικεί το βραβείο LUX & προβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη
«Η ομορφιά του κινηματογράφου είναι η ανταλλαγή, να μοιραζόμαστε εμπειρίες. Μερικές φορές αυτές οι εμπειρίες είναι όμορφες, αστείες, κάποτε σκληρές και βαριές.
Διαβάστε το στο thebest.gr«Υπάρχει Θεός» – Μια ταινία από τη Βόρεια Μακεδονία διεκδικεί το βραβείο LUX
«Η ομορφιά του κινηματογράφου είναι η ανταλλαγή, να μοιραζόμαστε εμπειρίες. Μερικές φορές αυτές οι εμπειρίες είναι όμορφες, αστείες, κάποτε σκληρές και βαριές. Εξιστορώντας τις ιστορίες μας μοιραζόμαστε και τις κουλτούρες μας. Αυτή η ανταλλαγή είναι ουσιώδης ώστε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα. Η ταινία μου δεν θα είχε ποτέ την ευκαιρία να αποκτήσει […]
Διαβάστε το στο politik.gr«Υπάρχει Θεός» – Μια ταινία από τη Βόρεια Μακεδονία διεκδικεί το βραβείο LUX
«Η ομορφιά του κινηματογράφου είναι η ανταλλαγή, να μοιραζόμαστε εμπειρίες.
The post «Υπάρχει Θεός» – Μια ταινία από τη Βόρεια Μακεδονία διεκδικεί το βραβείο LUX appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε το στο analitis.gr