«Βόμβες» Γεωργέα: «Δεν γίνεται να έρθει 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δεν…»

11:37 - 25/06/2020

Μετά τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και ο Νίκος Γεωργέας κατέθεσε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ότι το 2013, ζητήθηκε στους παίκτες της Βέροιας, στο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό, να χάσουν με 3-0.  «Βόμβες» και από τον Νίκο Γεωργέα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στην ποινική δίκη της «Συμμορίας», για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός – […] The post «Βόμβες» Γεωργέα: «Δεν γίνεται να έρθει 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δεν…» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεωργέας: «Δεν γίνεται να έρθει 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δεν...»

Ο Νίκος Γεωργέας, κατά την κατάθεσή του για τη δίκη των 28 είπε πως ο Λαναρής τους είπε να χάσουν 3-0 από τον Ολυμπιακό. Τι είπε για την συνομιλία του με τον Μελισσανίδη και για ποιο λόγο πιστεύει ότι συνέβη αυτό.

Διαβάστε το στο

Γεωργέας: Δεν γίνεται να έρθει ακριβές σκορ 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δε"

Ο Νίκος Γεωργέας κατέθεσε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και αναφέρθηκε στο Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 του 2013.

Διαβάστε το στο Sport24

Γεωργέας: Δεν γίνεται να έρθει 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δε...

H Δίκη των 28 συνεχίζεται με τον Νίκο Γεωργέα να λέει πως κάποιοι συντέλεσαν για να έρθει το ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0. Συγκεκριμένα, κατά την κατάθεσή του, ο άλλοτε άσος της Βέροιας είπε χαρακτηριστικά, ξεκινώντας την κατάθεσή του. «Ετοιμαζόμασταν να βγούμε από τα αποδυτήρια. Τότε μπήκε ο Λαναρής μέσα και μας είπε, «Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας πω ότι πρέπει να χάσουμε 3-0. Του είπα «Δεν γίνεται». Ήμασταν όλοι μέσα στα αποδυτήρια. Εγώ βγήκα μόνος μου έξω και μετά βγήκαν και οι υπόλοιποι. Η ομάδα του Ολυμπιακού είχε βγει έξω. Όταν μπήκε ο Λαναρής, ο Καλαϊτζίδης είχε βγει. Βγήκαμε καθυστερημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Ζήτησα και έγινα αλλαγή, ήμουν η πρώτη αλλαγή που έγινε. Είπαμε να μας το

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κατάθεση βόμβα Γεωργέα για το Ολυμπιακός - Βέροια: Δεν γίνετε να έρθει 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δεν...

Διαβάστε όσα συγκλονιστικά κατέθεσε ο Νίκος Γεωργέας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την ποινική δίκη της 'Συμμορίας'

Διαβάστε το στο aek365.com

Δίκη «Συμμορίας» - Γεωργέας: «Δεν γίνεται να έρθει ματς 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δε...»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Γεωργέας κατέθεσε ως μάρτυρας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη δίκη της «Συμμορίας» και αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Βέροια το 2013.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

«Βόμβες» Γεωργέα για το Ολυμπιακός-Βέροια: «Δεν γίνεται να έρθει 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δε»

«Βόμβες» Γεωργέα για το Ολυμπιακός-Βέροια: «Δεν γίνεται να έρθει 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δε» 25/06/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)