Όταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης πήγε να πλένει πτώματα με 300 ευρώ το καθένα
13:48 - 25/06/2020
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει κάνει αρκετές δουλειές στο παρελθόν, πριν γίνει ηθοποιός. Όταν η Μαίρη Αρώνη από το Πρωινό τον […]
The post Όταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης πήγε να πλένει πτώματα με 300 ευρώ το καθένα appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ξεκίνησα για να πλένω πτώματα, αλλά δεν άντεξα και έφυγα» (vid)
Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ποια ήταν η πιο ασυνήθιστη δουλειά που του ζητήθηκε να κάνει στο παρελθόν
Διαβάστε το στο Όταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης πήγε να πλένει πτώματα με 300 ευρώ το καθένα (VIDEO)
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει κάνει αρκετές δουλειές στο παρελθόν, πριν γίνει ηθοποιός.
Όταν η Μαίρη Αρώνη από το “Πρωινό” τον ρώτησε για την πιο περίεργη από αυτές, σίγουρα δεν φανταζόταν πόσο μακάβρια θα ήταν η απάντηση.
«Η πιο περίεργη δουλειά που έφτασα κι έφυγα ήταν να πλένω πτώματα. Μου είπε ένας φίλος μου τότε, σαν να λέμε τώρα θα πάρεις 300 ευρώ το κάθε πτώμα. Επειδή ήμουν πολύ φτωχό παιδί ξεκίνησα να πάω. Μόλις έφτασα εκεί μου κόπηκαν τα στομάχια όλα, έπαθα… δεν άντεξε το στομάχι μου. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Έκανα μεταβολή και έφυγα», αποκάλυψε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.
Δείτε όλα όσα είπε:
Διαβάστε το στο thestival.grΘανάσης Βισκαδουράκης: Έπλενα πτώματα για 300 ευρώ το ένα (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει κάνει αρκετές δουλειές στο παρελθόν, πριν γίνει ηθοποιός. Όταν η Μαίρη Αρώνη από το Πρωινό τον ρώτησε για την πιο περίεργη από αυτές, σίγουρα δεν φανταζόταν πόσο μακάβρια θα ήταν η απάντηση…
«Η πιο περίεργη δουλειά που έφτασα κι έφυγα ήταν να πλένω πτώματα. Μου είπε ένας φίλος μου τότε, σαν να λέμε τώρα θα πάρεις 300 ευρώ το κάθε πτώμα. Επειδή ήμουν πολύ φτωχό παιδί ξεκίνησα να πάω. Μόλις έφτασα εκεί μου κόπηκαν τα στομάχια όλα, έπαθα… δεν άντεξε το στομάχι μου. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Έκανα μεταβολή και έφυγα», αποκάλυψε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.
Πηγή: zappit.gr
Θανάσης ΒισκαδουράκηςηθοποιόςπτώματαδουλειέςHas video: Exclude from popular: 0
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ πιο περίεργη δουλειά του Θανάση Βισκαδουράκη: Πήγα να πλύνω πτώματα με 300 ευρώ το καθένα [Βίντεο]
Άφωνο άφησε ο γνωστός ηθοποιός τη δημοσιογράφο που τον ρώτησε για τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν.
Διαβάστε το στο thetoc.grΘ. Βισκαδουράκης: «Θα έπλενα πτώματα για 300 ευρώ αλλά δεν άντεξα κι έφυγα»
Την πιο περίεργη δουλειά που πήγε να κάνει, για να βγάλει τα προς το ζην, αποκάλυψε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.
Ο γνωστός ηθοποιός ήταν αποκαλυπτικός στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», καθώς παραδέχθηκε πως παλαιότερα, όταν δεν είχε την οικονομική άνεση που διαθέτει τώρα και χρειαζόταν χρήματα για να επιβιώσει, λίγο έλειψε να βρεθεί να πλένει πτώματα.
Όπως εξήγησε: «Η πιο περίεργη δουλειά που έφθασα κι έφυγα ήταν να πλένω πτώματα. Μου είπε ένας φίλος μου τότε, σαν να λέμε τώρα θα πάρεις 300 ευρώ το κάθε πτώμα. Επειδή ήμουν πολύ φτωχό παιδί, ξεκίνησα να πάω. Μόλις έφθασα εκεί μου κόπηκαν τα στομάχια, όλα, έπαθα… Δεν άντεξε το στομάχι μου. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Έκανα μεταβολή και έφυγα».
Διαβάστε το στο pronews.gr