Φ. Γεννηματά: «Να μην γίνει η Δ. Μακεδονία παράπλευρη απώλεια στις εξελίξεις και στις πολιτικές της κυβέρνησης για την απολιγνιτοποίηση» – «Βιασύνη και κλείσιμο μονάδων χωρίς σχέδιο» (VIDEO)

15:44 - 25/06/2020

Σε δήλωσή της προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, από την υπό κατασκευή λιγνιτική μονάδα της ΔΕΗ, Πτολεμαΐδα 5, η Φώφη Γεννηματά τόνισε πως η κυβέρνηση βιάζεται να κάνει την απολιγνιτοποίηση χωρίς σχέδιο, λέγοντας πως δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτές να κλείσουν το 2023 και η Πτολεμαΐδα 5 το 2028, επισημαίνοντας ότι το ΚΙΝΑΛ έχει «βιώσιμη» ... The post Φ. Γεννηματά: «Να μην γίνει η Δ. Μακεδονία παράπλευρη απώλεια στις εξελίξεις και στις πολιτικές της κυβέρνησης για την απολιγνιτοποίηση» – «Βιασύνη και κλείσιμο μονάδων χωρίς σχέδιο» (VIDEO) appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)