Συγκλονίζει ο θείος του 29χρονου ελληνοαμερικανού Τζορτζ Ζαπάντη: «Το σπαθί που κρατούσε ήταν ψεύτικο
17:24 - 25/06/2020
O θείος του 29χρονου ελληνοαμερικανού Τζορτζ Ζαπάντη, μίλησε στο newsit.gr και συγκλονίζει. «Έχω να κοιμηθώ 4 μέρες. Εγώ το μεγάλωσα. Εγώ κήδεψα τον πατέρα του στην Κεφαλονιά. Πέθανε στην ίδια ηλικία με τον Τζορτζ. Να πληρώσουν όσοι τον σκότωσαν». Με τρεμάμενη φωνή ο θείος του αδικοχαμένου Γιώργου Ζαπάντη, Γεράσιμος από την Σκάλα Κεφαλλονιάς, αποχαιρετά τον αγαπημένο του ανιψιό μέσω του newsit.gr και ξεσπά κατά της αστυνομικής βίας, που υπέστη ο 29χρονος που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό του θάνατο στο σπίτι του στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. Όπως αναφέρει ο Γεράσιμος Ζαπάντης ο νεαρός άνδρας υπήρξε υπόδειγμα στη ζωή του […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η μητέρα του 29χρονου ομογενούς στο MEGA : Δεν αντιστάθηκε, είχε τα χέρια πίσω
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε η μητέρα του 29χρονου Γιώργου Ζαπάντη, που έπεσε θύμα αστυνομικής βίας στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει η μητέρα του 29χρονου ομογενούς στο MEGA : Δεν αντιστάθηκε, είχε τα χέρια πίσω
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε η μητέρα του 29χρονου Γιώργου Ζαπάντη, που έπεσε θύμα αστυνομικής βίας στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.
Διαβάστε το στο tanea.grΣοκαρισμένος ο θείος του ελληνοαμερικανού που σκότωσαν οι αστυνομικοί: «Το σπαθί που κρατούσε ήταν ψεύτικο και δώρο του μακαρίτη του πατέρα του»
«Έχω να κοιμηθώ και να φάω τέσσερις μέρες. Από την ώρα που έμαθα τον βίαιο θάνατο του παιδιού μας έχω χάσει τις λέξεις μου. Δεν το πιστεύω πως ο γίγαντας αυτός έφυγε τόσο άδικα από την ζωή», αναφέρει ο θείος του Τζορτζ Ζαπάντη και προσθέτει: «Είμαι αδελφός του παππού του,...
Διαβάστε το στο crashonline.gr