Αρπαγή 10χρονης: «Στα κρατητήρια μου λένε: Θα περάσεις καλά. Φοβάμαι για τη ζωή μου»

08:39 - 26/06/2020

Εντός του 24ώρου, η γυναίκα αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Θηβών. Αν και είχε ζητήσει να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, το αίτημά της δεν έγινε δεκτό. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η 33χρονη, που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, φοβάται ότι θα την λιντσάρουν στη φυλακή. Κι επειδή στις φυλακές της Θήβας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρπαγή 10χρονης: «Μου λένε θα περάσεις καλά στη φυλακή», λέει η 33χρονη

Φόβους για τη σωματική της ακεραιότητα εξέφρασε για μία ακόμα φορά η 33χρονη, η οποία κατηγορείται για την αρπαγή του δεκάχρονου κοριτσιού έξω από το σχολείο του στη Θεσσαλονίκη.Η κατηγορούμενη ζήτησε να μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και όχι στις φυλακές του Ελαιώνα, αίτημα όμως που απορρίφθηκε από τον εισαγγελέα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Β. Νουλέζα, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, η 33χρονη φοβάται ότι θα την λιντσάρουν μέσα στη φυλακή οι άλλες κρατούμενες. «Γνωρίζουν όλοι το πρόσωπό μου. Είναι σίγουρο ότι θα δεχτώ επίθεση. Ήδη στα κρατητήρια μου απευθύνουν απειλές λέγοντάς μου: Θα περάσεις καλά», φέρεται να του είπε η κατηγορούμενη, ενώ ο ίδιο πρόσθεσε: «Εκτίθεται πλέον σε άμεσο

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή