Μιμή Ντενίση: Διάβασε τον "Μικρό Πρίγκηπα" στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ

18:30 - 26/06/2020

Θέλοντας να είμαστε ακόμη περισσότερο κοντά στα παιδιά και με σκοπό να μην χάσουν την επαφή τους με την καθημερινότητα και την ψυχαγωγία, οργανώσαμε με την καταλυτική βοήθεια των εκδόσεων Διόπτρα την διαδικτυακή αφήγηση του παραμυθιού «Ο Μικρός Πρίγκιπας» με την Κα Μιμή Ντενίση. H μοναδική καλλιτέχνης γνωστή για την αγάπη και την ευαισθησία της στον συνάνθρωπο μας, βρέθηκε πριν λίγες μέρες μέσω skype, κοντά στα παιδιά διαβάζοντας τους το αριστούργημα του Αντουάντ Ντε Σαίντ Εξυπερύ, «Ο Μικρός Πρίγκιπας» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Ο Σύνδεσμος Προστασίας...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει