Και… 2ος γύρος Παπαϊωάννου – Κούγια! / Παπαϊωάννου σε Κούγια: “Τότε με παρακαλούσες και σε… λυπήθηκα, τώρα δεν θα είμαι γενναιόδωρος”

10:27 - 27/06/2020

Lamianow.gr Και… 2ος γύρος Παπαϊωάννου – Κούγια! / Παπαϊωάννου σε Κούγια: “Τότε με παρακαλούσες και σε… λυπήθηκα, τώρα δεν θα είμαι γενναιόδωρος” Η ανταλλαγή ανακοινώσεων ανάμεσα στο μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιά Παπαϊωάννου και τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια συνεχίζεται τις τελευταίες ώρες. μετά την απάντηση Παπαϊωάννου το βράδυ της Παρασκευής ήρθε τα ξημερώματα νέα ανακοίνωση από τον Αλέξη Κούγια ενώ το πρωί το Σάββατο ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου απάντησε εκ νέου στον μεγαλομέτοχο των βυσσινί. Διαβάστε […] Και… 2ος γύρος Παπαϊωάννου – Κούγια! / Παπαϊωάννου σε Κούγια: “Τότε με παρακαλούσες και σε… λυπήθηκα, τώρα δεν θα είμαι

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πανουργιάς σε Κούγια: «Τότε σε λυπήθηκα, τώρα δεν θα είμαι γενναιόδωρος»

Νέα δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου με αποδέκτη τον Αλέξη Κούγια, […] Το άρθρο Πανουργιάς σε Κούγια: «Τότε σε λυπήθηκα, τώρα δεν θα είμαι γενναιόδωρος» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Παπαϊωάννου σε Κούγια: «Τότε σε λυπήθηκα. Αυτή τη φορά δεν θα είμαι τόσο γενναιόδωρος μαζί σου»

Νέα δήλωση με αποδέκτη τον Αλέξη Κούγια έκανε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής