Βίκυ Καγιά: Η κόρη μου λέει στο σχολείο της...

17:59 - 11/10/2019

Σε κοσμικό κάλεσμα βρέθηκε η  Βίκυ Καγιά χθες το βράδυ και όπως πάντα απάντησε σε όσα τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι, με το πιο λαμπερό της χαμόγελο. "Η κόρη μου έχει δει Next Top Model και Shopping Star… αλλά στη φαντασία της της έχει κάτσει περισσότερο το Shopping Star» Έχει πει στο σχολείο η μαμά μου δουλεύει στην τηλεόραση, φοράει ένα ωραίο κραγιόν και ρούχα αλλά στο σπίτι φορά μόνο πιτζάμες", τόνισε χαρακτηριστκά ενώ αποκάλυψε και την την ερώτηση που της έκανε η μικρή Μπιάνκα, αφήνοντας την άφωνη. Δείτε το video

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Καγιά: Η κόρη της τη βλέπει στο GNTM και τη σχολιάζει στο σχολείο

Δείτε το βίντεο 

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει