«Ο Ελπιδοφόρος ο αδερφός μου» – Ο Αρχιεπισκόπος Αμερικής αποκαλύπτεται στον Ε.Τ. μέσω του μεγάλου του αδερφού
12:12 - 28/06/2020
Ηταν πέρυσι, στις 22 Ιουνίου, όταν η ελληνορθόδοξη κοινότητα στις ΗΠΑ υποδέχτηκε τον νέο της ποιμενάρχη, τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο. Με την ενθρόνισή του στον Ναό της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν, η οποία προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον, η εκκλησία της Αμερικής -από τις ισχυρότερες επαρχίες του Οικουμενικού Θρόνου- πέρασε σε μια νέα...
The post «Ο Ελπιδοφόρος ο αδερφός μου» – Ο Αρχιεπισκόπος Αμερικής αποκαλύπτεται στον Ε.Τ. μέσω του μεγάλου του αδερφού appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Ο Ελπιδοφόρος ο αδερφός μου» – Ο Αρχιεπισκόπος Αμερικής μέσα από τα λόγια του αδερφού του Γιώργου
Με την ενθρόνισή του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου στον Ναό της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν, η οποία προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον, πέρυσι, στις 22 Ιουνίου, η εκκλησία της Αμερικής -από τις ισχυρότερες επαρχίες του Οικουμενικού Θρόνου- πέρασε σε μια νέα εποχή
The post «Ο Ελπιδοφόρος ο αδερφός μου» – Ο Αρχιεπισκόπος Αμερικής μέσα από τα λόγια του αδερφού του Γιώργου appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr