Κωνσταντοπούλου: «Η κυβέρνηση Τσίπρα λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση»

15:15 - 28/06/2020

“Εγκληματική οργάνωση” χαρακτήρισε την κυβέρνηση Τσίπρα η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε πως αποδείχθηκε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα και συγκεκριμένα ο Νίκος Παππάς, διαπραγματεύτηκε με ποινικώς εμπλεκόμενους και με επιχειρηματίες, μετατρέποντας την κυβέρνηση σε μαγαζί. Έφτασε, όπως είπε, να παζαρεύει την ποινική ευθύνη του κυρίου Μιωνή με χυδαίο και αγοραίο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση Τσίπρα λειτουργούσε ως εγκληματική οργάνωση - ΒΙΝΤΕΟ

Δριμεία επίθεση με βαριές κατηγορίες κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με αφορμή για τις αποκαλύψεις των διαλόγων Μιωνή – Παππά, εξαπέλυσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Zωή Κωνσταντοπούλου, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.  ...

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή