Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα: «Είμαι άρρωστος», λέει τώρα ο δολοφόνος
09:17 - 02/11/2019
«Δε θυμάμαι τίποτα, δε θυμάμαι τι έκανα, είμαι άρρωστος άνθρωπος», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος την Πέμπτη (31/10) το βράδυ πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην κουνιάδο του μέσα στο σπίτι του στα Μέγαρα.
Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη ζήτησε και έλαβε ο 51χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές μετά τη δολοφονία του κουνιάδου του στα Μέγαρα αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό της συζύγου του.
Σε βάρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου, ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία τα ξημερώματα της Παρασκευής,
The post Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα: «Είμαι άρρωστος», λέει τώρα ο δολοφόνος appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα: «Είμαι άρρωστος» λέει τώρα ο δολοφόνος
«Δε θυμάμαι τίποτα, δε θυμάμαι τι έκανα, είμαι άρρωστος άνθρωπος»,…
Διαβάστε το στο onsports.grΟικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα: «Είμαι άρρωστος» λέει τώρα ο δολοφόνος
«Δε θυμάμαι τίποτα, δε θυμάμαι τι έκανα, είμαι άρρωστος άνθρωπος», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος την Πέμπτη (31/10) το βράδυ πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην κουνιάδο του μέσα στο σπίτι του στα Μέγαρα.
Διαβάστε το στο mothersblog.gr