Το καλύτερο είδος άσκησης ανάλογα με την ηλικία σας

00:24 - 30/06/2020

Η τακτική άσκηση είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της δύναμης, την πρόληψη των πόνων και τη μείωση του κινδύνου χρόνιων παθήσεων. Οι απαιτήσεις κάποιων ασκήσεων όμως και οι περιορισμοί που θέτει το ίδιο το σώμα, τείνουν να μεταβάλλονται κατά τη διάρκεια της ζωής. Δείτε παρακάτω κάποιες συμβουλές για τις ιδανικές μορφές άσκησης ανάλογα με την ηλικία σας, σύμφωνα με το onmed.gr: Εφηβεία & δεκαετία των 20: Αυτή είναι η περίοδος που η φυσική σας κατάσταση βρίσκεται στο απόγειό της. Είναι σημαντικό λοιπόν να εδραιώσετε μία καλή σχέση με το σώμα σας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο συνδυασμός αερόβιας άσκησης και ασκήσεων ενδυνάμωσης, είναι ιδανικός. Ειδικά οι ασκήσεις ενδυνάμωσης, είναι πολύ σημα

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το τι βλέπετε σε αυτή την εικόνα αλλάζει ανάλογα με την ηλικία σας!

Το έργο που βλέπετε στην εικόνα ονομάζεται “Η σύζυγός μου The post Το τι βλέπετε σε αυτή την εικόνα αλλάζει ανάλογα με την ηλικία σας! appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Το καλύτερο είδος άσκησης ανάλογα με την ηλικία σας-ΦΩΤΟ

Η τακτική άσκηση είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της δύναμης, The post Το καλύτερο είδος άσκησης ανάλογα με την ηλικία σας-ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Το τι βλέπετε σε αυτή την εικόνα αλλάζει ανάλογα με την ηλικία σας!

Το έργο που βλέπετε στην εικόνα ονομάζεται "Η σύζυγός μου και η πεθερά μου" και είναι μια από τις πιο γνωστές οπτικές ψευδαισθήσεις στον κόσμο. The post Το τι βλέπετε σε αυτή την εικόνα αλλάζει ανάλογα με την ηλικία σας! appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε το στο iatropedia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο