Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αδυνάτισε και για Survivor βλέπουμε…

08:54 - 30/06/2020

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδέχτηκε ότι έχασε κάποια κιλά την περίοδο της καραντίνας, ενώ ξεκαθάρισε για όλες τις φήμες που ακούγονται […] The post Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αδυνάτισε και για Survivor βλέπουμε… appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αδυνάτισε και για Survivor βλέπουμε (VIDEO)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδέχτηκε ότι έχασε κάποια κιλά την περίοδο της καραντίνας, ενώ ξεκαθάρισε για όλες τις φήμες που ακούγονται σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor. «Αδυνάτισα λόγω της κορωνοκατάστασης. Η ψυχολογία μου ήταν καλή. Σίγουρα ήταν μια δύσκολη κατάσταση, πήρα κι εγώ τον χρόνο μου να εγκλιματιστώ σε αυτή, μου πήρε πάρα πολύ χρόνο γιατί δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω τις δραστηριότητές μου. Έμεινα στο σπίτι με λίγο περισσότερο προπόνηση για να περάσει και η ώρα και αδυνάτισα λίγο», είπε ο Ντάνος. Για το Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Δεν έχω δεχτεί πρόταση. Έχω ακούσει ότι συζητιέται το Survivor 4 ή το All Star αλλά δεν έχω κάποια πρόταση. Αν γίνει θα δούμε πού θ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Έχω κάνει συζητήσεις με κανάλια" (video)

Τι είπε για τη συμμετοχή του στο Survivor 4

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο