Τους έστειλαν πίτσα πεπερόνι με σχήμα σβάστικας – ΦΩΤΟ
21:23 - 30/06/2020
“Η γυναίκα μου με ρώτησε, μωρό εσύ το παρήγγειλες αυτό; το έφτιαξαν για εσένα;” Και μόλις γύρισα είδα το σοκ στο πρόσωπό της και εμένα μου έπεσε το σαγόνι” είπε ο Λάσκα στα ΜΜΕ. Το ζευγάρι τηλεφώνησε στο εστιατόριο που μόλις είχε κλείσει προκειμένου να παραπονεθεί και την άλλη μέρα έλαβαν απάντησε από τον διευθυντή. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τους έστειλαν πίτσα πεπερόνι με σχήμα σβάστικας
Ένα ζευγάρι από το Οχάιο απέμεινε σοκαρισμένο όταν άνοιξε το κουτί της πίτσας και είδε πως το πεπερόνι σχημάτιζε μια σβάστικα. Ο Τζέισον Λάσκα πήγε να πάρει την πίτσα από το εστιατόριο κοντά στο σπίτι του και άφησε το κουτί στη σύζυγό του. Όταν εκείνη το άνοιξε και είδε τη σβάστικα σοκαρίστηκε. Ο άντρας της ήρθε κοντά και μόλις αντίκρισε κι αυτός το θέαμα τού έπεσε το σαγόνι. Η γυναίκα μου με ρώτησε, μωρό εσύ το παρήγγειλες αυτό; το έφτιαξαν για εσένα; Και μόλις γύρισα είδα το σοκ στο πρόσωπό της και εμένα μου έπεσε το σαγόνι είπε ο Λάσκα στα ΜΜΕ. Το ζευγάρι τηλεφώνησε στο εστιατόριο που μόλις είχε κλείσει προκειμένου να παραπονεθεί και την άλλη μέρα έλαβαν απάντησε από τον διευθυντή. Οι υπάλλη
Διαβάστε το στο spoilers