Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη – «Ήταν μια “μαύρη” σεζόν, έχασα το κέντρο της ζωής μου»
08:12 - 01/07/2020
Στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία συγκινημένη μίλησε για την απώλεια […]
The post Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη – «Ήταν μια “μαύρη” σεζόν, έχασα το κέντρο της ζωής μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη για την απώλεια του πατέρα της: Έχασα το κέντρο της ζωής μου
Με ιδιαίτερη συγκίνηση μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη για την απώλεια του πατέρα της καλεσμένη στην Ελεωνόρα Μελέτη...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣυγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Αυτή η χρονιά μου πήρε το κέντρο της ζωής μου» (video)
H Κατερίνα Γκαγκάκη, ασχολείται χρόνια με τον χώρο των media. Από το 2005 έχει αναλάβει τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤ1. Το 2008 ανέλαβε ρόλο κριτή σε talent shows και τηλεοπτικά προγράμματα όπως το Your Face Sounds Familiar και το X – Factor. Το 2016 παρουσίασε στο Mega Κύπρου το […]
The post Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Αυτή η χρονιά μου πήρε το κέντρο της ζωής μου» (video) appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr