Λύση πακέτο για τις τηλεθερμάνσεις της Δυτικής Μακεδονίας – Κεντρική μονάδα ΣΗΘΥΑ από τη ΔΕΗ – Συνένωση των δημοτικών επιχειρήσεων – Τι θα γίνει με την Πτολεμαΐδα 5

19:52 - 01/07/2020

Με τη δημιουργία μονάδας Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης(ΣΗΘΥΑ) η οποία θα καλύπτει την τροφοδοσία Κοζάνης, Πτολεμαϊδας και Αμυνταίου, διασφαλίζεται το μέλλον των τηλεθερμάνσεων για τη Δυτική Μακεδονία μετά και τη σημερινή σύσκεψη στην Αθήνα, υπό τον Υπουργό Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη. Η εξέλιξη αυτή δείχνει να ικανοποιεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, με τη ΔΕΗ ... The post Λύση πακέτο για τις τηλεθερμάνσεις της Δυτικής Μακεδονίας – Κεντρική μονάδα ΣΗΘΥΑ από τη ΔΕΗ – Συνένωση των δημοτικών επιχειρήσεων – Τι θα γίνει με την Πτολεμαΐδα 5 appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)