Κυρίαρχο στην ενημέρωση το Star για τη σεζόν 2019 – 2020

21:30 - 01/07/2020

Στην κορυφή της ενημέρωσης για τη σεζόν 2019 – 2020 βρέθηκε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, σε μια ιδιαίτερη χρονιά ανταγωνισμού, με έντονες εξελίξεις και γεγονότα, και με το μεγάλο θέμα της πανδημίας του COVID-19, να κυριαρχεί στην επικαιρότητα. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, με τη Μάρα Ζαχαρέα στη διεύθυνση και την παρουσίαση, κατάφερε να κυριαρχήσει στους πίνακες τηλεθέασης και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού  με την ψύχραιμη αποτύπωση της πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας και την αντικειμενική, ουσιαστική και άμεση...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει