Η Κάτια Ζυγούλη απαντά για το λόγο που δεν την επέλεξαν στο GNTM – «Δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα»
08:24 - 02/07/2020
Στο πλατό του “The 2night Show” βρέθηκε η Κάτια Ζυγούλη, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις. Το πρώην […]
The post Η Κάτια Ζυγούλη απαντά για το λόγο που δεν την επέλεξαν στο GNTM – «Δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γι’ αυτό δεν επέλεξαν την Κάτια Ζυγούλη στο GNTM! «Δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα»
«Επειδή έχω υπάρξει στη θέση του να με κρίνουν για τα πάντα, δεν αξίζει σε κανέναν να του φέρονται έτσι», είπε η Κάτια Ζυγούλη. Στο ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Γι’ αυτό δεν επέλεξαν την Κάτια Ζυγούλη στο GNTM! «Δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η Κάτια Ζυγούλη απαντά για το λόγο που δεν την επέλεξαν στο GNTM: Δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα (VIDEO)
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν χθες η Κάτια Ζυγούλη.
Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως πέρασε από δοκιμαστικό για τη θέση του κριτή στο GNTM, αλλά τελικά δεν επιλέχθηκε γιατί, όπως τόνισε η ίδια «ήμουν τόσο γλυκιά και συγκαταβατική».
«Πήγα στο δοκιμαστικό με μια τόσο ρομαντική διάθεση γιατί έχω την τάση να θέλω να είμαι χρήσιμη. Θέλω, με ότι έχω μάθει, να βοηθήσω και κάποιον άλλον. Έχω την ανάγκη να είμαι χρήσιμη. Όταν πήγα εκεί πέρα ήμουν τόσο γλυκιά, συγκαταβατική… Δεν με επέλεξαν και ξέρω ακριβώς το λόγο. Στην πορεία κατάλαβα πως δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα», είπε αρχικά η Κάτια Ζυγούλη.
«Και αν κάτι αλλάξει, γιατί δεν π
Διαβάστε το στο thestival.grΚάτια Ζυγούλη για γνωστό ριάλιτι: «Δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα» (video)
Την Κάτια Ζυγούλη υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΚάτια Ζυγούλη: O λόγος που δεν την επέλεξαν στο GNTM (βίντεο)
Η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε ως καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης.
Το πρώην μοντέλο μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πέρασε από δοκιμαστικό για τη θέση του κριτή στο GNTM, αλλά τελικά δεν επιλέχθηκε. Μάλιστα, εξήγησε και το λόγο.
«Πήγα στο δοκιμαστικό με μια τόσο ρομαντική διάθεση γιατί έχω την τάση να θέλω να είμαι χρήσιμη. Θέλω, με ό, τι έχω μάθει, να βοηθήσω και κάποιον άλλον. Έχω την ανάγκη να είμαι χρήσιμη. Όταν πήγα εκεί πέρα ήμουν τόσο γλυκιά, συγκαταβατική… Δεν με επέλεξαν και ξέρω ακριβώς το λόγο. Στην πορεία κατάλαβα πως δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Και αν κάτι αλλάξει, γιατί δεν πρέπει να λέμε “ποτέ” και βρεθώ εκεί
Διαβάστε το στο pronews.grΚάτια Ζυγούλη για το GNTM – Δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα
Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε η Κάτια Ζυγούλη, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις. Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως πέρασε από δοκιμαστικό για τη θέση του κριτή στο GNTM, αλλά τελικά δεν επιλέχθηκε γιατί, όπως τόνισε η ίδια ήμουν τόσο γλυκιά και συγκαταβατική.Πήγα στο δοκιμαστικό με μια τόσο ρομαντική διάθεση γιατί έχω την τάση να θέλω να είμαι χρήσιμη. Θέλω, με ότι έχω μάθει, να βοηθήσω και κάποιον άλλον. Έχω την ανάγκη να είμαι χρήσιμη. Όταν πήγα εκεί πέρα ήμουν τόσο γλυκιά, συγκαταβατική… Δεν με επέλεξαν και ξέρω ακριβώς το λόγο. Στην πορεία κατάλαβα πως δεν ήμουν εγώ γι’ αυτό το πράγμα, είπε αρχικά η Κάτια Ζυγούλη. Και αν κάτι αλλά
Διαβάστε το στο spoilers