Καμμένος: Στημένη συκοφαντία και επίθεση για να πλήξουν την υπόληψή μου

10:30 - 02/07/2020

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Καμμένος: Θέλουν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου

Σε προσπάθεια να πληγεί η τιμή και η υπόληψή του απέδωσε ο πρώην υπουργός και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά»

Διαβάστε το στο mononews.gr

Καμμένος: Θέλουν να σιωπήσω και να πλήξουν τη σύζυγό μου [vid]

Καμμένος: Στον απόηχο των δημοσιευμάτων που τον κατονομάζουν, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έδωσε σήμερα συνέντευξη τύπου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Καμμένος: Στημένη συκοφαντία και επίθεση για να πλήξουν την υπόληψή μου

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Για προσπάθεια να πληγεί η τιμή και η υπόληψή του έκανε λόγο ο πρώην υπουργός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, στον απόηχο του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που παρουσίαζε διάλογο μεταξύ του κ. Καμμένου και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο γραφείο του […] The post Καμμένος: Στημένη συκοφαντία και επίθεση για να πλήξουν την υπόληψή μου appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες