Δολοφονία στα Μέγαρα: «Μου έριξε στο πόδι και πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγο μου» – «Ηρέμησε! Θα τα βρούμε»

17:32 - 02/11/2019

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τη δολοφονία στα Μέγαρα, το βράδυ της Πέμπτης (31.10.2019). 50χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε την σύζυγο του. Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (05.11.2019) στις 11 το πρωί. Τι είπε συνάδελφος του θύματος στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ. Νέα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φονικό στα Μέγαρα : «Μου έριξε στο πόδι και πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου»

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία και οι μαρτυρίες που προκύπτουν από το έγκλημα στα Μέγαρα - Σπάει τη σιωπή της η σύζυγος του θύματος - Τι λένε συνάδελφος του 48χρονου γιατρού και φίλος του δράστη

Διαβάστε το στο

Έτσι έγινε το φονικό στα Μέγαρα: «Μου έριξε στο πόδι και μετά πυροβόλησε 3 φορές το σύζυγό μου»

Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη (05/11) ζήτησε και έλαβε ο 51χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές μετά τη δολοφονία του…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Φονικό στα Μέγαρα: Η σύζυγος του θύματος αποκαλύπτει – «Πυροβόλησε τρεις φορές τον άνδρα μου»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το άγριο φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Μέγαρα. Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε η 43χρονη σύζυγος του γιατρού που έχασε την ζωή του από τα πυρά του όπλου του κουνιάδου του, ο δράστης έβγαλε όπλο και την πυροβόλησε στο πόδι ενώ πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό της. […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει η γυναίκα του θύματος στα Μέγαρα: Μου έριξε στο πόδι και πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την άγρια δολοφονία στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης. Η σύζυγος του άτυχου γιατρού που έχασε τη ζωή του όταν ο γαμπρός του εισέβαλε στο σπίτι του και τον πυροβόλησε μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ: «Έβγαλε όπλο και με πυροβόλησε στο πόδι. Τρόμαξα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου. Άκουσα τον άντρα μου να του λέει “ηρέμησε! Θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε!». Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και μαρτυρίες, το φονικό στα Μέγαρα έγινε διότι ο 50χρονος θεωρούσε υπεύθυνο τον 48χρονο για τον χωρισμό του με τη γυναίκα του (σ.σ. την αδερφή του θύματος). «Δεχόταν απειλές από τον γαμπρ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Δολοφονία στα Μέγαρα: Συγκλονίζει η σύζυγος του θύματος – «Πυροβόλησε τρεις φορές τον άνδρα μου»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το άγριο φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Μέγαρα. […] The post Δολοφονία στα Μέγαρα: Συγκλονίζει η σύζυγος του θύματος – «Πυροβόλησε τρεις φορές τον άνδρα μου» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μέγαρα: Η σύζυγος του θύματος περιγράφει το φονικό - «Μου έριξε στο πόδι και πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου»

Δραματικές είναι οι σκηνές που περιγράφει από το έγκλημα στα Μέγαρα η σύζυγος του άτυχου γιατρού που έχασε τη ζωή του όταν ο γαμπρός του εισέβαλε στο σπίτι του και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ. 

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Δολοφονία, Μέγαρα: Μου έριξε στο πόδι, πυροβόλησε 3 φορές τον άντρα μου

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Το χρονικό του εγκλήματος στα Μέγαρα: «Μου έριξε στο πόδι και πυροβόλησε 3 φορές τον σύζυγο μου».Βίντεο

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τη δολοφονία στα Μέγαρα, το βράδυ της Πέμπτης (31.10.2019). 50χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε την σύζυγο του. Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη (05.11.2019) στις 11 το πρωί. Τι είπε συνάδελφος του θύματος. Το βράδυ

Διαβάστε το στο madata.gr

Συγκλονίζει η γυναίκα του θύματος στα Μέγαρα: «Μου έριξε στο πόδι και πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου»

«Δεχόταν απειλές από τον γαμπρό του» λέει συνάδελφος του 48χρονου γιατρού – «Δεν θυμόταν τι έγινε» αναφέρει ο αδερφός του δράστη Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την άγρια δολοφονία στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης. Η σύζυγος του άτυχου γιατρού που έχασε τη ζωή του όταν ο γαμπρός του εισέβαλε στο σπίτι του και τον πυροβόλησε είπε: «Έβγαλε όπλο […] The post Συγκλονίζει η γυναίκα του θύματος στα Μέγαρα: «Μου έριξε στο πόδι και πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου» appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

Έγκλημα στα Μέγαρα: «Μου έριξε στο πόδι και μετά πυροβόλησε τρεις φορές το σύζυγό μου» (pics&vids)

Συγκλονίζουν οι νέες μαρτυρίες και καταθέσεις που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, στην υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας στα Μέγαρα.  

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Δολοφονία στα Μέγαρα: «Μου έριξε στο πόδι και πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου» (βίντεο)

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στα Μέγαρα προβλήθηκαν στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ. Το βράδυ της Πέμπτης (31.10.2019), ο 50χρονος εισέβαλε στο σπίτι του κουνιάδου του και πυροβόλησε τον ίδιο και της σύζυγό του. Ο 48χρονος γιατρός υπέκυψε στα τραύματά του, κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ η 43χρονη νοσηλεύεται στο Θριάσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και μαρτυρίες, το φονικό στα Μέγαρα έγινε διότι ο 50χρονος θεωρούσε υπεύθυνο τον 48χρονο για τον χωρισμό του με τη γυναίκα του (σ.σ. την αδερφή του θύματος). Η κατάθεση της συζύγου του νεκρού συγκλονίζει: «Έβγαλε όπλο και με πυροβόλησε στο πόδι. Τρόμαξα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Πυροβόλησε τρεις φο

Διαβάστε το στο pronews.gr

Eγκλημα στα Μέγαρα: «Με πυροβόλησε στο πόδι, έριξε τρεις σφαίρες στον σύζυγο μου»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της συζύγου του θύματος, σχετικά με το έγκλημα στα Μέγαρα, το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε το στο

Φονικό στα Μέγαρα: Μου έριξε στο πόδι και πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγο μου

Η κατάθεση της συζύγου του νεκρού συγκλονίζει

Διαβάστε το στο news.gr

Eγκλημα στα Μέγαρα: «Με πυροβόλησε στο πόδι, έριξε τρεις σφαίρες στον σύζυγο μου»

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία και οι μαρτυρίες που προκύπτουν από το έγκλημα στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και μαρτυρίες, το φονικό στα Μέγαρα έγινε διότι ο 50χρονος δολοφονος θεωρούσε υπεύθυνο τον 48χρονο για τον χωρισμό του με τη γυναίκα του (σ.σ. την αδερφή του θύματος). Ο δράστης πήρε προθεσμία για […] The post Eγκλημα στα Μέγαρα: «Με πυροβόλησε στο πόδι, έριξε τρεις σφαίρες στον σύζυγο μου» appeared first on Lamianow.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Φονικό στα Μέγαρα : «Μου έριξε στο πόδι και πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου»

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία και οι μαρτυρίες που προκύπτουν από το έγκλημα στα Μέγαρα - Σπάει τη σιωπή της η σύζυγος του θύματος - Τι λένε συνάδελφος του 48χρονου γιατρού και φίλος του δράστη.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”