Χάρης Θεοχάρης: Ο ελληνικός τουρισμός θα αποδείξει πως είναι εδώ
11:02 - 03/07/2020
Μήνυμα αισιοδοξίας για τον ελληνικό τουρισμό έστειλε σήμερα από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, την ίδια ώρα με την άφιξη των πρώτων τουριστών στο νησί από τη Βουδαπέστη. Σήμερα είναι μια αισιόδοξη μέρα, ανέφερε ο κ. Θεοχάρης, ενώ έδωσε και έναν συμβολικό χαρακτήρα στην επιλογή του να βρίσκεται στην Κέρκυρα, το […]
Χάρης Θεοχάρης: Ο ελληνικός τουρισμός θα αποδείξει πως είναι εδώ on BLUE SKY.
Διαβάστε Περισσότερα στο blueskytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεοχάρης από Ρέθυμνο: Ο ελληνικός τουρισμός θα κερδίσει το στοίχημα
Ο υπουργός Τουρισμού πραγματοποίησε επαφές με τοπικούς φορείς, επιχειρηματίες, ξενοδόχους κα εργαζόμενους και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον τουρισμό - Διαβεβαίωσε για τη στήριξη των εργαζομένων
Διαβάστε το στο Απόλυτα σίγουρος ο Χάρης Θεοχάρης ότι «ο ελληνικός τουρισμός θα κερδίσει το στοίχημα»
«Ο ελληνικός τουρισμός θα κερδίσει το στοίχημα και τη σιγουριά αυτή την έχω μετά από τις επαφές μου...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧ. Θεοχάρης: Ο ελληνικός τουρισμός θα κερδίσει το στοίχημα
«Ο ελληνικός τουρισμός θα κερδίσει το στοίχημα και τη σιγουριά αυτή την έχω μετά από τις επαφές μου με τους εμπλεκόμενους με το τουριστικό προϊόν».
Διαβάστε το στο analitis.grΧ. Θεοχάρης: Ο ελληνικός τουρισμός θα κερδίσει το στοίχημα
«Ο ελληνικός τουρισμός θα κερδίσει το στοίχημα και τη σιγουριά αυτή την έχω μετά από τις επαφές μου με τους...
The post Χ. Θεοχάρης: Ο ελληνικός τουρισμός θα κερδίσει το στοίχημα appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr