Ο Γιώργος Λιάγκας φορτισμένος στο φινάλε – «Φτάνει στο τέλος της αυτή εδώ η περιπέτεια»
14:06 - 03/07/2020
Ο Γιώργος Λιάγκας έριξε την Παρασκευή οριστικά την αυλαία της μεσημεριανής εκπομπής του στον ΣΚΑΪ, μετά από μια πολύ δύσκολη […]
The post Ο Γιώργος Λιάγκας φορτισμένος στο φινάλε – «Φτάνει στο τέλος της αυτή εδώ η περιπέτεια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιώργος Λιάγκας φορτισμένος στο φινάλε: Φτάνει στο τέλος της αυτή εδώ η περιπέτεια
Ο Γιώργος Λιάγκας έριξε την Παρασκευή οριστικά την αυλαία της μεσημεριανής εκπομπής του στον ΣΚΑΪ, μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Εμφανώς συγκινημένος, στο φινάλε, ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι κλείνει αυτός ο κύκλος και ότι ανοίγει ένας άλλος!
«Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω όλους. Είμαι πάντα πολύ υπερήφανος για τους συνεργάτες μου, υπάρχουν πάντα δυσάρεστες και ευχάριστες στιγμές.
Θέλω να ευχαριστήσω και την αρχική αρχισυντάκτρια, έγιναν πολλές αλλαγές κατά τη διάρκεια της σεζόν…
Σε αυτές τις τηλεοπτικές διαδρομές αυτό που μένει τελικά είναι οι σχέσεις των ανθρώπων. Η φετινή σεζόν ήταν -εντάξει, δεν έχω μάθει να λέω ψέματα, μια δύσκολη χρονιά για μέ
Διαβάστε το στο thestival.grΗ συγκίνηση του Γιώργου Λιάγκα στο φινάλε της εκπομπής: Φτάνει στο τέλος της αυτή εδώ η περιπέτεια [Βίντεο]
"Καταλάβατε αν είμαι καλά ή δεν είμαι, δεν είναι ανάγκη να το πω εγώ"
Διαβάστε το στο thetoc.gr«Τίτλοι τέλους» για τον Λιάγκα: «Φτάνει στο τέλος της αυτή εδώ η περιπέτεια» (ΒΙΝΤΕΟ)
Μετά από μία δύσκολη χρονιά, που είχε ομολογουμένως, ο Γιώργος Λιάγκας, σήμερα έκανε τον τηλεοπτικό του απολογισμό, καθώς ήταν η τελευταία του εκπομπή στον ΣΚΑΙ. Διαβάστε τη συνέχεια στο backstage24.gr
The post «Τίτλοι τέλους» για τον Λιάγκα: «Φτάνει στο τέλος της αυτή εδώ η περιπέτεια» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr