Χαραλαμπίδης : «Eίμαι έτοιμος!»
19:20 - 02/11/2019
Έτοιμος να παραμείνει στη θέση του πρώτου προπονητή, δήλωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης, που κάθισε σήμερα στον πάγκο του ΠΑΟΚ, μετά το διαζύγιο με το Φλεβαράκη. Αναλυτικά τα όσα είπε : Για το νέο ξεκίνημα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, που έκαναν μια εκπληκτική προσπάθεια, ε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Πάλεψαν στο 100%. Θέλω […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαραλαμπίδης: «Και νιώθω και είμαι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ»
Με εντυπωσιακό μπάσκετ ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ομάδας της Λήμνου κι έτσι το ντεμπούτο του Κώστα Χαραλαμπίδη ήταν θετικό.Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Έλληνα προπονητή του ΠΑΟΚ...«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες που έκαναν εκπληκτική προσπάθεια στη δύσκολη συγκυρία. Έκαναν το 100%, θέλω να τους συγχαρώ, τους είπα ότι είμαι περήφανος για τη θέληση και την αποφασιστικότητα Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Η αλλαγή προπονητή λειτούργησε τη συγκεκριμένη στιγμή προς το καλύτερο. Έχουμε δρόμο, να συνεχίσουμε ακατάπαυστα μέχρι να εκπληρώσουμε τους στόχους μας Για μένα είναι μία καινούργια εμπειρία, με τη βοήθεια των παιδιών και του κόσμου, κάναμε μία πολύ καλή αρχή. Είμαι αισιόδοξο
Διαβάστε το στο filathlos.gr