Λευτέρης Μυτιληναίος: «Κήδεψα τη μητέρα μου και μετά έπεσα σε κώμα»

19:27 - 11/10/2019

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, όπου συγκλόνισε με την αποκάλυψη για την απώλεια […] The post Λευτέρης Μυτιληναίος: «Κήδεψα τη μητέρα μου και μετά έπεσα σε κώμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Μυτιληναίος: Κήδεψα τη μητέρα μου και μετά έπεσα σε κώμα

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, όπου συγκλόνισε με την αποκάλυψη για την απώλεια της μητέρας του. Ποια μνήμη σου έχει μείνει ανεξίτηλη στο χρόνο; Το χειρότερο ήταν να πεθάνει η μητέρα την ημέρα των Χριστουγέννων, την ώρα που τραγουδούσα. Πέθανε, πήγα στον Πειραιά, την κήδεψα, τραγούδησα και το ίδιο βράδυ… Μετά έπεσα σε κώμα, δεν το άντεξα, δεν είχα συναίσθηση του τι κάνω, κοιμόμουν δύο μέρες από την κούραση. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη, τραγουδούσα και ο άνθρωπος που μου το είπε την ώρα εκείνη το έκανε φωναχτά. Ο κόσμος το πήρε χαμπάρι, εγώ άρχισα να κλαίω, αυτό ξεσήκωσε χειροκροτήματα, κάτι που δεν μου άρεσε, γιατί δεν συνάδει, την ώρα εκείνη ε

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κήδεψα τη μητέρα μου και μετά έπεσα σε κώμα

Ο γνωστός τραγουδιστής  έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, όπου συγκλόνισε με την αποκάλυψη για την απώλεια της μητέρας του. Το χειρότερο ήταν να πεθάνει η μητέρα την ημέρα των Χριστουγέννων, την ώρα που τραγουδούσα. Πέθανε, πήγα στον Πειραιά, την κήδεψα, τραγούδησα και

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο