Θεοδωρικάκος: Παρακράτος οι δραστηριότητες Παππά
11:15 - 05/07/2020
«Ο κ. Καλογρίτσας κι εγώ δεν είμαστε συνέταιροι και είναι απολύτως ψευδές αυτό που γράφει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Σχετικά με τις καταγγελίες Καλογρίτσα σε βάρος του Νίκου Παππά για τα 3 εκατ. ευρώ που εξασφάλισε ο πρώην υπουργός για να πληρώσει ο επιχειρηματίας το ποσό για την τηλεοπτική άδεια στο διαγωνισμό του 2016, ο υπουργός υπογράμμισε ότι «δε νομίζω ότι υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι ο κ. Τσίπρας δε γνώριζε τις παρασκηνιακές δραστηριότητες του κ. Παππά, οι οποίες συνιστούν ένα παρακράτος, για το οποίο πρέπει η ελληνική δικαιοσύνη ν
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεοδωρικάκος: Παρακράτος οι δραστηριότητες Παππά - Να απολογηθεί ο Τσίπρας
Να απολογηθεί για όσα αποκαλύπτονται για τη δραστηριότητα του Νίκου Παππά, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, τονίζοντας…
Διαβάστε το στο NewsBombΘεοδωρικάκος στον Αυτιά: Παρακράτος οι δραστηριότητες Παππά
«Ο κ. Καλογρίτσας κι εγώ δεν είμαστε συνέταιροι και είναι απολύτως ψευδές αυτό που γράφει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος. Σχετικά με τις καταγγελίες Καλογρίτσα σε βάρος του Νίκου Παππά για τα 3 εκατ. ευρώ που εξασφάλισε ο πρώην υπουργός για να πληρώσει […]
Διαβάστε το στο lykavitos.grΘεοδωρικάκος: Ο Τσίπρας να απολογηθεί για το αν γνώριζε τις δραστηριότητες Παππά
«Οργάνωσαν ένα απίστευτο παρακράτος για να ελέγξουν και τα μέσα ενημέρωσης» αναφέρει ο υπ. Εσωτερικών
Διαβάστε το στο news.grΘεοδωρικάκος στον Αυτιά: Παρακράτος οι δραστηριότητες Παππά
«Ο κ. Καλογρίτσας κι εγώ δεν είμαστε συνέταιροι και είναι απολύτως ψευδές αυτό που γράφει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος. Σχετικά με τις καταγγελίες Καλογρίτσα σε βάρος του Νίκου Παππά για τα 3 εκατ. ευρώ που εξασφάλισε ο πρώην υπουργός για να πληρώσει […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΘεοδωρικάκος: Παρακράτος οι δραστηριότητες Παππά – Να απολογηθεί ο Τσίπρας
Να απολογηθεί για όσα αποκαλύπτονται για τη δραστηριότητα του Νίκου Παππά, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, τονίζοντας ότι στερείται στοιχειώδους σοβαρότητας η δικαιολογία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν είναι παιδονόμος. «Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθύτατα εκτεθειμένοι όλη αυτή την περίοδο γιατί αποκαλύπτεται ότι εκτός από ψέματα, εκτός […]
The post Θεοδωρικάκος: Παρακράτος οι δραστηριότητες Παππά – Να απολογηθεί ο Τσίπρας appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr