Στέλιος Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις (LIVE)

12:52 - 06/07/2020

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει σήμερα κιόλας να εξηγήσει στον ελληνικό λαό τα όσα γίνονταν στο “μαγαζί”, όπως έλεγε ο Νίκος Παππάς, στενότερος συνεργάτης του και πρωταγωνιστής όσων αδιανόητων πληροφορήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι Έλληνες». Αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Εγείρονται μείζονος σημασίας ζητήματα που αφορούν τον σεβασμό των […] The post Στέλιος Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας οφείλει να δώσει εξηγήσεις (LIVE) appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στ. Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας οφείλει σήμερα να εξηγήσει τα όσα γίνονταν στο “μαγαζί”

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει σήμερα κιόλας να εξηγήσει στον ελληνικό λαό τα όσα γίνονταν στο “μαγαζί”, όπως έλεγε ο Νίκος Παππάς, στενότερος συνεργάτης του και πρωταγωνιστής όσων αδιανόητων πληροφορήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι Έλληνες». Αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Εγείρονται μείζονος σημασίας ζητήματα που αφορούν τον σεβασμό των […] Στ. Πέτσας: Ο κ. Τσίπρας οφείλει σήμερα να εξηγήσει τα όσα γίνονταν στο “μαγαζί” on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Πέτσας: Ο Τσίπρας οφείλει να εξηγήσει τη γινόταν στο «μαγαζί»

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει σήμερα κιόλας να εξηγήσει στον ελληνικό λαό τα όσα γίνονταν στο «μαγαζί», όπως έλεγε ο Νίκος... The post Πέτσας: Ο Τσίπρας οφείλει να εξηγήσει τη γινόταν στο «μαγαζί» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Χειροδίκησαν στη Βουλή – Συνοδεία φρουράς απομακρύνθηκε ο πρώην «Σπαρτιάτης» Κωνσταντίνος Φλώρος που έριξε στο πάτωμα τον Βασίλη Γραμμένο

Τα Novacinema δημιουργούν τη ζώνη «Easter Fun» με τους καλύτερους ήρωες κινουμένων σχεδίων!

Ποιοι κρύβονται πίσω από τους δολοφόνους του Λυγγερίδη | Political

Αμερικανικά όπλα στην Ουκρανία αυτή την εβδομάδα – Ευχαριστίες Ζελένσκι

Ασθενοφόρα «κατέκλυσαν» το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης

Επτά υποψήφιοι πρόεδροι στη Βόρεια Μακεδονία – Σήμερα ο πρώτος γύρος των εκλογών