Β. Μπάρμπα: Η προκλητική «απάντηση» της κόρης της - Έγινε 18 και «ξέφυγε» (φώτο)

12:53 - 06/07/2020

Με ξέφρενο πάρτι στη Μύκονο γιόρτασε την 1η Ιουλίου τα 18α γενέθλιά της η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα Μαρασλή. Ενήλικη πλέον, έσβησε τα πατροπαράδοτα κεράκια στην τούρτα γενεθλίων της, με τη μητέρα της -γεμάτη υπερηφάνεια- να της εύχεται μέσω Instagram: «Χρόνια σου πολλά, μικρή μου πριγκίπισσα… Μεγάλωσες… Δεν θα πάψεις πότε να είσαι για εμένα το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής μου… Το δικό μου αστέρι. Άνοιξες τα φτερά σου, αλλά η αγάπη μου πάντα θα σε ακολουθεί! Χρόνια πολλά, Φαιδρούλα μου!». View this post on Instagram Χρόνια σου πολλά μικρη μου πριγκίπισσα ....μεγάλωσες...Δεν θα πάψεις πότε να είσαι για μένα ...Το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής μου....Το δικό μου αστέρι..

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις