Ενοχλημένη η Σοφία Βόσσου με τις «στρουμπουλές» φίλες της: Όποια ξαναγράψει τέτοιο σχόλιο θα μπλοκαριστεί αμέσως

14:49 - 06/07/2020

ΕΛΛAΔΑ  Με μία δημοσίευσή της στο facebook η Σοφία Βόσου απευθύνθηκε σε όλες τις διαδικτυακές της φίλες που σχολιάζουν συχνά τα κιλά της. Απευθυνόμενη στις “στρουμπουλές” -όπως τόνισε - φίλες της, παρακάλεσε να μην ασχοληθεί κανείς πλέον με το βάρος της, καθώς τα σημερινά κιλά της ήταν πάντα ο στόχος της. Μάλιστα, προειδοποίησε ότι όποιος αναφερθεί ξανά σε αυτό το θέμα, θα μπλοκαριστεί. «Λοιπόν επειδή είμαι άνθρωπος αληθινός πάνω από όλα θα παρακαλέσω όλες τις στρουμπουλές αξιαγάπητες φίλες μου εδώ στο FB να σταματήσουν να ασχολούνται με τα κιλά μου…. Και να μου στέλνουν σχόλια... μην αδυνατίσεις άλλο... είσαι άρρωστη κλπ κλπ… Είμαι μια χαρά ο στόχος μου πάντα ήταν αυτός… να φτάσω στα κιλά που ε

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)