Πρώτο σε τηλεθέαση το "Κόκκινο Ποτάμι" την Κυριακή- Τι θα δούμε απόψ

17:29 - 06/07/2020

«Το Κόκκινο Ποτάμι», η δραματική σειρά του OPEN σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, που ξετυλίγει τα σκληρά χρόνια του διωγμού των Ελλήνων του Πόντου, χθες Κυριακή 5 Ιουλίου, βρέθηκε για μια ακόμα φορά στην κορυφή της τηλεθέασης. Η σειρά κατέγραψε μέσο όρο 18,6% στο δυναμικό κοινό 18-54, φτάνοντας σε 5λεπτο το 21,1%. «Το Κόκκινο Ποτάμι» ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη ζώνη μετάδοσής του, έχοντας την πρωτιά και στο σύνολο, με μέσο όρο τηλεθέασης 19%. Οδεύοντας προς το μεγάλο φινάλε, «Το Κόκκινο Ποτάμι» έρχεται με νέα επεισόδια 2 φορές την εβδομάδα, Κυριακή και...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει