Ν.Κεραμέως: «Όταν ακούω τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα έχω την αίσθηση ότι παρακολουθούμε μαφιόζικη ταινία» (βίντεο)
09:10 - 07/07/2020
Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, τόνισε πως «όταν ακούω όλες αυτές τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα έχω την αίσθηση ότι παρακολουθούμε κάποια μαφιόζικη ταινία».
“Είναι σοκαριστικές οι αποκαλύψεις και για το παραδικαστικό κύκλωμα και για το ρόλο του συγκεκριμένου πρώην υπουργού και δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα, καθώς εμφανίζεται ως πρωταγωνιστής πρωτοφανών και θεσμικών παρεμβάσεων. Τίθεται και ένα ευρύτερο ζήτημα γιατί που αφορά τη λειτουργία του κράτους, τη διάκριση των εξουσιών” δήλωσε η κα Κεραμέως και πρόσθεσε:
“Όλα αυτά φαίνεται να τίθενται εν αμφιβόλω σε ένα πραγματικό παρακράτος που εμφανίζεται να είχε
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κεραμέως: Οι αποκαλύψεις Καλογρίτσα είναι σαν μαφιόζικη ταινία
«Όταν ακούω όλες αυτές τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα έχω την αίσθηση ότι παρακολουθούμε κάποια μαφιόζικη ταινία», είπε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Είναι σοκαριστικές οι αποκαλύψεις και για το παραδικαστικό κύκλωμα και για το ρόλο του συγκεκριμένου πρώην υπουργού και δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα, καθώς εμφανίζεται ως πρωταγωνιστής πρωτοφανών και […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr