ΠΟΥ: Στην Κίνα για μελέτη της προέλευσης του ιού εμπειρογνώμονες

21:03 - 07/07/2020

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι εμπειρογνώμονές του θα μεταβούν στην Κίνα το Σαββατοκύριακο, για την προετοιμασία μιας μελέτης για την προέλευση του κορωνοϊού και τον τρόπο με τον οποίο μεταδόθηκε από τα ζώα στον άνθρωπο.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στην Κίνα εμπειρογνώμονες του ΠΟΥ για μελέτη της προέλευσης του κορωνοϊού

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι εμπειρογνώμονες του Οργανισμού θα μεταβούν στην Κίνα το Σαββατοκύριακο για την προετοιμασία μιας μελέτης για την προέλευση του κορωνοϊού και τον τρόπο με τον οποίο μεταδόθηκε από τα ζώα στον άνθρωπο. «Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσουμε είναι ξεκάθαρα εκεί όπου η ασθένεια εκδηλώθηκε για πρώτη φορά στον άνθρωπο και εκεί όπου εμφανίστηκαν οι πρώτες συγκεντρώσεις άτυπης πνευμονίας, στην Ουχάν», ο Μάικ Ράιαν, ο επικεφαλής του προγράμματος εκτάκτων υγειονομικών καταστάσεων του ΠΟΥ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, αναμεταδίδει το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο