Νέα υπόθεση ψευτογιατρού στην Πάτρα – Θεράπευε με… λαμπάκια (ΒΙΝΤΕΟ)
08:13 - 08/07/2020
Μέρα με τη μέρα, στο «φως» της δημοσιότητας, μετά τον «Dr θάνατο» Νίκο Κοντό, έρχονται νέες υποθέσεις «ψευτογιατρών». Συγκεκριμένα, έπειτα από καταγγελίες, αποκαλύφθηκε πως ακόμη δύο «γιατροί» δρούσαν στην περιοχή της Πάτρας και του Βόλου. Στα χέρια της ασφάλειας βρίσκονται από χθες το βράδυ όλα τα στοιχεία και οι καταγγελίες για τους δυο νέους ψευτογιατρούς […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέα υπόθεση ψευτογιατρού στην Πάτρα: Θεραπεύει με... λαμπάκια - Είχε γραφείο στην περιοχή
Όσο οι Διωκτικές Αρχές ερευνούν κάθε νέο στοιχείο για την υπόθεση του ψευτογιατρού, στο φως έρχονται καταγγελίες για τη δράση δύο ακόμη απατεώνων που παριστάνουν τους γιατρούς και εκμεταλλεύονται τον πόνο άρρωστων ανθρώπων. Στα χέρια της ασφάλειας βρίσκονται από χθες το βράδυ όλα τα στοιχεία και οι καταγγελίες για τους δυο νέους ψευτογιατρούς που δρούσαν παράλληλα με τον Νίκο Κοντό. Ο ένας είχε απλώσει τα πλοκάμια του στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές και ο δεύτερος στον Βόλο. Ο κύριος Γιώργος, θύμα του ψευτογιατρού της Πάτρας αποκαλύπτει τη δράση του μιλώντας στο Star. «Έχω πάει εγώ με τη σύζυγό μου, […]
Διαβάστε το στο dete.grΝέα υπόθεση «ψευτογιατρού» στο Αίγιο
Τον άνδρα, ο οποίος συστηνόταν ως ιατρός και εξαπατούσε πολίτες στο Αίγιο, ταυτοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας και σε...
The post Νέα υπόθεση «ψευτογιατρού» στο Αίγιο appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr