Καστοριά: “Θα με έτρωγε, με έσωσαν τα σκυλιά μου”, λέει ο 25χρονος που τα έβαλε με αρκούδα
08:44 - 08/07/2020
Ο 25χρονος Γιάννης Καμπούρης μιλάει για το πως τα σκυλιά του τον έσωσαν από τα δόντια της αρκούδας στην Αγία Άννα Καστοριάς Τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιουνίου ο Γιάννης Καμπούρης μαζί με τα δύο σκυλιά του – ένα ενήλικο πιστό θηλυκό κυνηγόσκυλο πλοτ και ένα κουτάβι γκέκα – ξεκίνησε για την καθιερωμένη ανίχνευση των περασμάτων ...
The post Καστοριά: “Θα με έτρωγε, με έσωσαν τα σκυλιά μου”, λέει ο 25χρονος που τα έβαλε με αρκούδα appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
“Θα με έτρωγε, με έσωσαν τα σκυλιά μου”, λέει ο 25χρονος που τα έβαλε με αρκούδα στην Καστοριά
AgrinioPress
“Θα με έτρωγε, με έσωσαν τα σκυλιά μου”, λέει ο 25χρονος που τα έβαλε με αρκούδα στην Καστοριά
Ο 25χρονος Γιάννης Καμπούρης μιλάει για το πως τα σκυλιά του τον έσωσαν από τα δόντια της αρκούδας στην Αγία Άννα Καστοριάς Τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιουνίου ο Γιάννης Καμπούρης μαζί με τα δύο σκυλιά του – ένα ενήλικο πιστό θηλυκό κυνηγόσκυλο πλοτ και ένα κουτάβι γκέκα – ξεκίνησε για την καθιερωμένη ανίχνευση των περασμάτων …
AgrinioPress
Διαβάστε το στο agriniopress.gr