Καστοριά: Ο 25χρονος που τα έβαλε με την αρκούδα μιλάει στο ethnos.gr: Θα με έτρωγε, με έσωσαν τα σκυλιά μου
17:49 - 08/07/2020
Ο 25χρονος Γιάννης Καμπούρης μιλάει αποκλειστικά στο ethnos.gr για το πως τα σκυλιά του τον έσωσαν από τα δόντια της αρκούδας στην Αγία Άννα Καστοριάς Τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιουνίου ο Γιάννης Καμπούρης μαζί με τα δύο σκυλιά του – ένα ενήλικο πιστό θηλυκό κυνηγόσκυλο πλοτ και ένα κουτάβι γκέκα – ξεκίνησε για την ...
The post Καστοριά: Ο 25χρονος που τα έβαλε με την αρκούδα μιλάει στο ethnos.gr: Θα με έτρωγε, με έσωσαν τα σκυλιά μου appeared first on e-ptolemeos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο 25χρονος που τα έβαλε με αρκούδα: «Θα με έτρωγε, με έσωσαν τα σκυλιά μου»
Lamianow.gr
Συγκλονίζει ο 25χρονος που τα έβαλε με αρκούδα: «Θα με έτρωγε, με έσωσαν τα σκυλιά μου»
Το χωριό του Γιάννη είναι η Αγία Άννα, που απέχει 25 χιλιόμετρα από την Καστοριά και είναι σκαρφαλωμένο σε υψομετρο 850 μέτρων. Στο χωριό μένουν 25 ψυχές που φυλλούν Θερμοπύλες στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Στην πλειονότητα τους οι κάτοικοι είναι ηλικιωμένοι και ο Γιάννης είναι από τους ελάχιστους νέους που έχουν μείνει στον τόπο τους και […]
Νewsroom
Διαβάστε το στο lamianow.gr