Φώφη Γεννηματά: «Να σας πω εγώ τι είναι ντροπή κ. Τσίπρα»

15:22 - 09/07/2020

Η απάντηση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής The post Φώφη Γεννηματά: «Να σας πω εγώ τι είναι ντροπή κ. Τσίπρα» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πυρ και μανία η Φώφη Γεννηματά: “Θα σας πω εγώ κ. Τσίπρα τι είναι ντροπή”….

Η Φώφη Γεννηματά σήκωσε το γάντι και απάντησε με σφοδρότητα στις κατηγορίες που της

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Γεννηματά στη Βουλή: «Θα σας πω εγώ τι είναι ντροπή κ. Τσίπρα»

Η Φώφη Γεννηματά σήκωσε το γάντι και απάντησε με σφοδρότητα στις κατηγορίες που της απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας μόλις ανέβηκε στο βήμα της Βουλής. «Το κοινωνικό συμβόλαιο στην Ελλάδα γράφηκε από τη προοδευτική παράταξη και τον Ανδρέα Παπανδρέου, το πολεμήσατε χρησιμοποιώντας το παρακράτος της Δεξιάς κι αυτό είναι ντροπή», τόνισε η κ ...

Διαβάστε το στο real.gr

Επίθεση Γεννηματά σε Τσίπρα: «Θα σας πω εγώ τι είναι ντροπή»

Η Φώφη Γεννηματά σήκωσε το γάντι και απάντησε με σφοδρότητα στις κατηγορίες που της απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας μόλις ανέβηκε στο βήμα της Βουλής. «Το κοινωνικό συμβόλαιο στην Ελλάδα γράφηκε από τη προοδευτική παράταξη και τον Ανδρέα Παπανδρέου, το πολεμήσατε χρησιμοποιώντας το παρακράτος της Δεξιάς κι αυτό είναι ντροπή», τόνισε η κ. Γεννηματά. «Δεν είναι […] The post Επίθεση Γεννηματά σε Τσίπρα: «Θα σας πω εγώ τι είναι ντροπή» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Γεννηματά στη Βουλή: «Θα σας πω εγώ τι είναι ντροπή κ. Τσίπρα»

Η Φώφη Γεννηματά σήκωσε το γάντι και απάντησε με σφοδρότητα στις κατηγορίες που της απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας μόλις ανέβηκε…

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Επίθεση Φ. Γεννηματά σε Τσίπρα: Θα σας πω εγώ τί είναι ντροπή

Η Φώφη Γεννηματά σήκωσε το γάντι και απάντησε με σφοδρότητα στις κατηγορίες που της απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας μόλις ανέβηκε στο βήμα της Βουλής. «Το κοινωνικό συμβόλαιο στην Ελλάδα γράφηκε από τη προοδευτική παράταξη και τον Ανδρέα Παπανδρέου, το πολεμήσατε χρησιμοποιώντας το παρακράτος της Δεξιάς κι αυτό είναι ντροπή», τόνισε η κ. Γεννηματά. «Δεν είναι […] Επίθεση Φ. Γεννηματά σε Τσίπρα: Θα σας πω εγώ τί είναι ντροπή on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Σκληρή απάντηση Γεννηματά στον Τσίπρα: «Να σας πω εγώ τι είναι ντροπή…»

AgrinioPress Σκληρή απάντηση Γεννηματά στον Τσίπρα: «Να σας πω εγώ τι είναι ντροπή…» Σκληρή απάντηση, σε υψηλούς και προσωπικούς τόνους στο «ντροπή» του Αλέξη Τσίπρα προς το ΚΙΝΑΛ που ψηφίζει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις διαδηλώσεις, έδωσε από το βήμα της βουλής η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εγκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να οικειοποιηθεί την ιστορία ενός άλλου πολιτικού χώρου, τόνισε ότι «το … Σκληρή απάντηση Γεννηματά στον Τσίπρα: «Να σας πω εγώ τι είναι ντροπή…» AgrinioPress

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Φώγη Γεννηματά: «Θα σας πω εγώ τί είναι ντροπή κ. Τσίπρα»

Κλιμακώνοντας την επίθεση της στον Αλέξη Τσίπρα, η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι τσάκισε τους οραματιστές της Αριστεράς γιατί υποχρεώθηκαν να ζήσουν με τα μαγαζιά και τα παραμάγαζα. Η Φώφη Γεννηματά σήκωσε το γάντι και απάντησε με σφοδρότητα στις κατηγορίες που της απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας μόλις ανέβηκε στο βήμα της Βουλής. «Το κοινωνικό συμβόλαιο στην […] The post Φώγη Γεννηματά: «Θα σας πω εγώ τί είναι ντροπή κ. Τσίπρα» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ protagon.gr

Τι «έπιασαν» οι κάμερες στη Συγγρού: 1.000 παραβιάσεις χρήσης κινητού τηλεφώνου και ζώνης σε 96 ώρες!

Ο «μπαρμπα-Μπρίλιος», η Αριστερά και η Καρυστιανού

Η ΑΑΔΕ «ξεσκονίζει» τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών

Επίθεση στο Σίδνεϊ: «Συγγνώμη» ζήτησε ο Αλμπανέζι από την εβραϊκή κοινότητα

Ο Τραμπ διόρισε ειδικό απεσταλμένο για τη Γροιλανδία

Η Αφρική θέλει το μερίδιό της