Η συγκλονιστική περιγραφή του 26χρονου που έδωσε μάχη σώμα με σώμα με αρκούδα στην Καστοριά

22:36 - 09/07/2020

Η πρωινή βόλτα με τα σκυλιά του για χαλάρωση και εκπαίδευση μετατράπηκε γρήγορα σε εφιάλτη για τον 26χρονο Γιάννη...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καστοριά: Η συγκλονιστική περιγραφή του 26χρονου που έδωσε μάχη σώμα με σώμα με αρκούδα (VIDEO)

Ο 26χρονος Γιάννης Καμπούρης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την επίθεση που δέχτηκε από αρκούδα στη Καστοριά.  Ο ίδιος εξήγησε πώς τα πιστά του κυνηγόσκυλα τον έσωσαν από τα χειρότερα. "Βγήκα στις 9 το πρωί να εκπαιδεύσω τα σκυλιά μου και σε ένα μέρος μου επιτέθηκε η αρκούδα. Τα σκυλιά ήταν περίπου 30 μέτρα μπροστά από μένα. Ακούστηκε από αριστερά μου ένας θόρυβος και σταμάτησα. Μετά ακούστηκε πιο γρήγορα. Νόμιζα ότι ήταν κανένα γουρούνι σταματημένο και έβγαινε. Βγήκε μετά και είδα ότι είναι αρκούδα. Άρχισε να μουγκρίζει, να φωνάζει και να τρέχεις προς το μέρος μου. Την είδαν τα σκυλιά, γύρισαν και μπήκαν ανάμεσα σε μένα και την αρκούδα και της γάβγιζαν. Εκείνη δεν έκανε κίνηση να

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας