Αντετοκούνμπο : «Εγώ κρατάω το κλειδί του πεπρωμένου μου»
07:56 - 10/07/2020
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή την επιστροφή του στη δράση μετά από τέσσερις μήνες.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εγώ κρατάω το κλειδί του πεπρωμένου μου»
Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σούπερ σταρ περιμένει...
Διαβάστε το στο ZouglaΑντετοκούνμπο : Εγώ κρατάω το κλειδί του πεπρωμένου μου
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή την επιστροφή του στη δράση ύστερα από τέσσερις μήνες
Διαβάστε το στο Aντετοκούνμπο: "Εγώ κρατάω το κλειδί του πεπρωμένου μου"
Έτοιμος να επιστρέψει στη δράση είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και να διεκδικήσει τον τίτλο του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς.
Διαβάστε το στο Sport24Αντετοκούνμπο: Εγώ κρατάω το κλειδί του πεπρωμένου μου
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή την επιστροφή του στη δράση ύστερα από τέσσερις μήνες
Διαβάστε το στο tanea.grΑντετοκούνμπο : Εγώ κρατάω το κλειδί του πεπρωμένου μου
Διαβάστε το στο tovimaΑντετοκούνμπο: «Είμαι η δύναμη, μόνο εγώ κρατώ το κλειδί του πεπρωμένου μου»
Πανέτοιμος να επιστρέψει στο παρκέ είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος περιμένει με αγωνία την επανέναρξη του ΝΒΑ στο Ορλάντο της Φλόριντα (31/07).
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΓιάννης Αντετοκούνμπο: Εγώ κρατάω το κλειδί του πεπρωμένου μου
Ετοιμος να γυρίσει στην δράση είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Ελληνας σούπερ σταρ περιμένει με αγωνία για την επανέναρξη του ΝΒΑ και θα κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Διαβάστε το στο real.grΑντετοκούνμπο: «Εγώ κρατάω το κλειδί του πεπρωμένου μου»
Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την επιστροφή στη δράση.
Διαβάστε το στο onsports.grΓιάννης Αντετοκούνμπο: «Μόνο εγώ κρατώ το κλειδί του πεπρωμένου μου»
Το NBA είναι έτοιμο να επανεκκινήσει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα για το μέλλον του, μέσω ανάρτησης στο Instagram.
Το άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μόνο εγώ κρατώ το κλειδί του πεπρωμένου μου» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΑντετοκούνμπο: «Εγώ κρατώ το κλειδί του πεπρωμένου μου»
Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει της επανέναρξης του NBA.
Διαβάστε το στο fosonline.grΓιάννης: «Εγώ κρατάω το κλειδί του πεπρωμένου μου» (ΦΩΤΟ)
Γιάννης: «Εγώ κρατάω το κλειδί του πεπρωμένου μου» (ΦΩΤΟ)
10/07/2020
Διαβάστε το στο filathlos.grΑντετοκούνμπο: Είμαι η δύναμη - Μόνο εγώ κρατώ το κλειδί του πεπρωμένου μου - ΦΩΤΟ
Επιστροφή στις επαγγελματικές υποχρεώσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά την αναγκαστική ανάπαυλα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Με ανάρτησή του στο Twitter ο Greek Freak, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα αποδυτήρια και το ντουλάπι του, ενώ όπως έγραψε "η θέλησή μου είναι αυτή που θα διαμορφώσει το μέλλον μου". "Η θέλησή μου είναι αυτή που θα διαμορφώσει το μέλλον μου. Είτε αποτύχω είτε επιτύχω δεν θα είναι κανενός άλλου ευθύνη παρά μόνο δική μου. Είμαι η δύναμη. Μπορώ να ξεπεράσω κάθε εμπόδιο μπροστά μου ή μπορώ να χαθώ στη έναν λαβύρινθο. Επιλογή μου, ευθύνη μου, νίκη […]
Διαβάστε το στο dete.gr