Κατερίνα Νοτοπούλου: Έχασα σχεδόν ολοκληρωτικά την ακοή μου – Το αυτοάνοσο που της άλλαξε τη ζωή

11:12 - 11/07/2020

Μιλά για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί κατά την έναρξη της πολιτικής της διαδρομής, ενώ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το αυτοάνοσο που της άλλαξε τη ζωή. The post Κατερίνα Νοτοπούλου: Έχασα σχεδόν ολοκληρωτικά την ακοή μου – Το αυτοάνοσο που της άλλαξε τη ζωή appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί η Κατερίνα Νοτοπούλου: «Έχασα σχεδόν ολοκληρωτικά την ακοή μου»

Το αυτοάνοσο που της άλλαξε τη ζωή Ο λόγος για την τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, που μιλά στα «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη για ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Συγκινεί η Κατερίνα Νοτοπούλου: «Έχασα σχεδόν ολοκληρωτικά την ακοή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Νοτοπούλου:«Από αυτοάνοσο νόσημα έχασα σχεδόν ολοκληρωτικά την ακοή μου»

Στα Παραπολιτικά  μίλησε από καρδιάς η Κατερίνα Νοτοπούλου. Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί κατά την έναρξη της πολιτικής της διαδρομής, ενώ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το αυτοάνοσο που της άλλαξε τη ζωή.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κατερίνα Νοτοπούλου: Από αυτοάνοσο νόσημα έχασα σχεδόν ολοκληρωτικά την ακοή μου

Στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε η Κατερίνα Νοτοπούλου. Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί κατά την έναρξη της πολιτικής της διαδρομής, ενώ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το αυτοάνοσο που της άλλαξε τη ζωή. Πώς προέκυψε η ενασχόλησή σας με την πολιτική; Μέσα από τα κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης, σε νεαρή ηλικία. Με ένταση κατά την περίοδο των μνημονίων. Και κατά κάποιον τρόπο η πολιτική έγινε για μένα τρόπος ζωής. Βλέπετε, η γενιά μου δεν είχε περιθώρια, δεν είχε τον χρόνο να περιμένει. Έπρεπε να δώσουμε μάχες. Και η δύναμη εμάς, των νέων, είναι ότι μένουμε πιστοί στα λόγια και τα όνειρά μας. Δεν υποχωρούμε. Έχετε δεχθεί σεξουαλική πα

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Κατερίνα Νοτοπούλου εξομολογείται – «Από αυτοάνοσο νόσημα έχασα σχεδόν ολοκληρωτικά την ακοή μου»

Στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε από καρδιάς η Κατερίνα Νοτοπούλου. Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για […] The post Η Κατερίνα Νοτοπούλου εξομολογείται – «Από αυτοάνοσο νόσημα έχασα σχεδόν ολοκληρωτικά την ακοή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

«Έχασα σχεδόν ολοκληρωτικά την ακοή μου» – Η εξομολόγηση της Κατερίνας Νοτοπούλουγια το αυτοάνοσο που της άλλαξε τη ζωή

Πολιτική  Για τις επιθέσεις που δέχτηκε όταν ανέλαβε χαρτοφυλάκιο της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης και το αυτοάνοσο που της άλλαξε τη ζωή μίλησε, μεταξύ άλλων, στα «Παραπολιτικά», η Κατερίνα Νοτοπούλου.  Πώς προέκυψε η ενασχόλησή σας με την πολιτική; Μέσα από τα κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης, σε νεαρή ηλικία. Με ένταση κατά την περίοδο των μνημονίων. Και κατά κάποιον τρόπο η πολιτική έγινε για μένα τρόπος ζωής. Βλέπετε, η γενιά μου δεν είχε περιθώρια, δεν είχε τον χρόνο να περιμένει. Επρεπε να δώσουμε μάχες. Και η δύναμη εμάς, των νέων, είναι ότι μένουμε πιστοί στα λόγια και τα όνειρά μας. Δεν υποχωρούμε. Εχετε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο της πολιτικής; Οχι. Αλλά είναι μια πραγμ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κατερίνα Νοτοπούλου: Έχασα σχεδόν ολοκληρωτικά την ακοή μου

Η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρθηκε στο αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι μία “σκληρή εμπειρία”. “Εντελώς ξαφνικά, στα 26 μου, όλα έγιναν αλλιώς. Εκείνο το καλοκαίρι που έχασα τις αισθήσεις μου άλλαξε εντελώς η ζωή μου. Δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό και δεν ήταν εύκολη η διάγνωση ή συνηθισμένη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κατερίνα Νοτοπούλου: "Έχασα σχεδόν ολοκληρωτικά την ακοή μου"

"Ένα αυτοάνοσο είναι σκληρή εμπειρία"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της