Κατερίνα Στανίση: «Δεν είμαι αχάριστη, αλλά δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα»

18:06 - 03/11/2019

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Στανίση, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και […] The post Κατερίνα Στανίση: «Δεν είμαι αχάριστη, αλλά δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στανίση: «Δεν είμαι αχάριστη, αλλά δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα»

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Στανίση, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τον ανταγωνισμό που ένιωθε από...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Στανίση: Δεν είμαι αχάριστη, αλλά δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα (VIDEO)

Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Στανίση, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για τον ανταγωνισμό που ένιωθε από άλλες τραγουδίστριες, αλλά και για τον γάμο της, που όπως τόνισε δεν πέρασε καλά. «Θα μπορούσα να νιώσω σταρ, αλλά δεν ήθελα να ξεχάσω από πού ξεκίνησα. Έχω κάνει υποχωρήσεις εκεί που νόμιζα ότι έπρεπε, αλλά μέχρι ένα σημείο. Όταν βλέπω ότι ο άλλος θέλει να με υποβιβάσει, μιλάω ινδιάνικα. Δε με βοήθησε καλλιτεχνικά η Ρίτα Σακελλαρίου. Όσοι έρχονταν να ακούσουν τη Ρίτα άκουγαν κι εμένα και τους άρεσα πολύ και μέσα από αυτό κέρδιζα. Δεν είμαι αχάριστη, αλλά δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα. Ένιωσα πολύ τον ανταγωνισμό από άλλες τραγουδί

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κατερίνα Στανίση: «Στη Ρίτα Σακελλαρίου δεν χρωστάω, δεν είμαι αχάριστη, αλλά δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα» (vid)

Η Κατερίνα Στανίση βρέθηκε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη και μίλησε μεταξύ άλλων και για τον ανταγωνισμό που ένιωθε από άλλες τραγουδίστριες, αλλά και για τον γάμο της, που όπως τόνισε δεν πέρασε καλά. The post Κατερίνα Στανίση: «Στη Ρίτα Σακελλαρίου δεν χρωστάω, δεν είμαι αχάριστη, αλλά δεν οφείλω σε κανέναν τίποτα» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο