Ρ. Χρηστίδου: «Ο Γ. Ψαριανός να μου ζητήσει συγγνώμη αλλιλώς θα ασκήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες εναντίον του»

16:03 - 12/07/2020

Σε ανάρτησή της η Ραλλία Χρηστίδου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Καλώ τον κ. Ψαριανό όπως εντός της σήμερον α) διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση και β) μου ζητήσει συγγνώμη για την ψευδή, σεξιστική και ανοίκεια επίθεσή του προς το πρόσωπό μου. Τον ενημερώνω ότι αν δεν το πράξει, αύριο (Δευτέρα 13.07.2020) θα ασκήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες εναντίον του» The post Ρ. Χρηστίδου: «Ο Γ. Ψαριανός να μου ζητήσει συγγνώμη αλλιλώς θα ασκήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες εναντίον του» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραλλία Χρηστίδου: Ο Ψαριανός να μου ζητήσει συγγνώμη για την ψευδή, σεξιστική και ανοίκεια επίθεση του

Μία παραποιημένη φωτογραφία, προϊόν φωτομοντάζ, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, έχει αποτελέσει αφορμή για να δεχθεί σωρεία επιθέσεων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας