Αυτοκτόνησε ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ – Ποιος ήταν ο Benjamin Keough

09:00 - 13/07/2020

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η είδηση πως ο 27χρονος Benjamin Keough, ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Τον βρήκαν νεκρό με τραύμα από πυροβολισμό. Η αστυνομία έλαβε κλήση για να πάει στο σπίτι του Benjamin Keough περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής. Όταν έφτασαν, τον βρήκαν νεκρό με πυροβολισμό στο άνω μέρος του κορμού του. Η αστυνομία αντιμετωπίσει το θάνατο του ως αυτοκτονία. Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της «είναι καταρρακωμένη και απαρηγόρητη αλλά προσπαθεί να μείνει δυνατή για χάρη των 11 ετών διδύμων της και...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει