Ο Δημήτρης Μελιόπουλος μίλησε για την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο
20:59 - 11/10/2019
Ο Δημήτρης Μελιόπουλος πήρε οριστικά απόφαση να δώσει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 19 ετών, με τον ίδιο να αναφέρεται σε αυτό το γεγονός.
The post Ο Δημήτρης Μελιόπουλος μίλησε για την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Μελιόπουλος εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο
Για τους λόγους που αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μίλησε ο Δημήτρης Μελιόπουλος.
Με ένα μακροσκελές μήνυμά του στη σελίδα του στο facebook, εξηγεί γιατί πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση στα 19 του.
Αναλυτικά το μήνυμα του Δημήτρη Μελιόπουλου:
Δεν έκανα ποτέ μου κάτι για τα λεφτά, τα πεκούνια. Αλίμονο. Θα πρέπει να μην ζω αν το κάνω αυτό. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να αγοράσει την προσπάθεια, την θέληση για τα όνειρα και τα όνειρα τα ίδια. Τίποτα δεν μπορεί να αγοράσει τέτοιες αξίες. Τώρα αν οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι και δεν μπορούν να το λάβουν αυτό δεν φταίω εγώ. Δεν έπαιξα ποτέ ποδόσφαιρο επειδή έχει χρήμα και δόξα.(όπως κάνουν οι σημερινοί "ποδοσφαιριστές").
Το ότι
Διαβάστε το στο thestival.grΟ Μελιόπουλος εξηγεί γιατί σταμάτησε το ποδόσφαιρο (photo)
Ο Δημήτρης Μελιόπουλος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, εξήγησε γιατί πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 19 ετών.
Μάλιστα, κλείνοντας τονίζει πως θα ήθελε, αν και δεν μπορεί, να κάνει τους νέους να σταματήσουν το ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά:
Δεν έκανα ποτέ μου κάτι για τα λεφτά, τα πεκούνια. Αλίμονο. Θα πρέπει να μην ζω αν το κάνω αυτό. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να αγοράσει την προσπάθεια, την θέληση για τα όνειρα και τα όνειρα τα ίδια. Τίποτα δεν μπορεί να αγοράσει τέτοιες αξίες. Τώρα αν οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι και δεν μπορούν να το λάβουν αυτό δεν φταίω εγώ. Δεν έπαιξα ποτέ ποδόσφαιρο επειδή έχει χρήμα και δόξα.(όπως κάνουν οι σημερινοί "ποδοσ
Διαβάστε το στο novasports.grΟ Μελιόπουλος εξηγεί γιατί σταμάτησε το ποδόσφαιρο στα 19 του
Πολλοί αδυνατούσαν να καταλάβουν γιατί ένας τόσο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και μάλιστα μετά από τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ είπε το πρόωρο "στοπ" στην καριέρα του.
Ο Δημήτρης Μελιόπουλος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, εξήγησε γιατί πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 19 ετών.
Μάλιστα, κλείνοντας τονίζει πως θα ήθελε, αν και δεν μπορεί, να κάνει τους νέους να σταματήσουν το ποδόσφαιρο.Αναλυτικά όσα έγραψε: "Δεν έκανα ποτέ μου κάτι για τα λεφτά, τα πεκούνια. Αλίμονο. Θα πρέπει να μην ζω αν το κάνω αυτό. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να αγοράσει την προσπάθεια, την θέληση για τα όνειρα και τα όνειρα τα ίδια.Τίποτα δεν μπορεί να αγοράσει τέτοιες αξίες.
Διαβάστε το στο filathlos.gr