Ιμάμογλου: Για μένα στο μυαλό μου και στην συνείδηση μου η Αγία Σοφία ήταν τζάμι από το 1453
10:54 - 13/07/2020
Ο δήμαρχος Kωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου μίλησε για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί τονίζοντας ότι για αυτόν τίποτα δεν άλλαξε. «Για μένα στο μυαλό μου και στην συνείδηση μου η Αγία Σοφία ήταν τζάμι από το 1453» τόνισε χαρακτηριστικά αλλά στη συνέχεια εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το αν...
The post Ιμάμογλου: Για μένα στο μυαλό μου και στην συνείδηση μου η Αγία Σοφία ήταν τζάμι από το 1453 appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιμάμογλου: «Στην συνείδησή μου και στο μυαλό μου η Αγία Σοφία είναι τζαμί από το 1453, αλλά…»
Στη συνείδηση μου και στο μυαλό μου η Αγία Σοφία είναι τζαμί από το 1453. Είναι επίσης μια παγκοσμίως γνωστή αξία του πολιτισμού της Κωνσταντινούπολης. Σε όλες τις ομιλίες μου την αποκαλώ “Τζαμί Αγίας Σοφίας”», δήλωσε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, σε συνέντευξή του στην αντιπολιτευτική εφημερίδα Τζουμχουριέτ. Ωστόσο, σημείωσε ότι ανησυχεί για την τύχη […]
Το άρθρο Ιμάμογλου: «Στην συνείδησή μου και στο μυαλό μου η Αγία Σοφία είναι τζαμί από το 1453, αλλά…» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr