Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

12:45 - 13/07/2020

Οικουμενικός Πατριάρχης: Ο π.Ηλίας Jinjolava, Γεωργιανής καταγωγής, θα διακονεί τους Ορθοδόξους πιστούς της Γεωργιανής παροικίας της Πόλεως Η Α.Θ.Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, προέστη της Θείας Λειτουργίας, σήμερα, Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020, εορτή της μνήμης του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου της Πύλης Αδριανουπόλεως, συλλειτουργούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Ίμβρου και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επιστολή Πατριάρχη Αντιοχείας στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης σε μήνυμα προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη το οποίο δημοσίευσε στη σελίδα του Πατριαρχείου Αντιοχείας στο Facebook τονίζει τη συμπαράσταση του προς τον Παναγιώτατο και την καταδίκη του για την πρόσφατη απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης για την Αγία Σοφία. Το άρθρο Επιστολή Πατριάρχη Αντιοχείας στον Οικουμενικό Πατριάρχη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Επικοινωνία της Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη βούλησή της να συμβάλει στην διεθνοποίηση του ζητήματος της Αγιάς Σοφιάς

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο