Ραλλία Χρηστίδου: Εξώδικο στον Γρηγόρη Ψαριανό για σεξιστική ανάρτηση εις βάρος της

21:17 - 13/07/2020

Η Ραλλία Χρηστίδου έστειλε την Δευτέρα (13/7), εξώδικο στον Γρηγόρη Ψαριανό.Η Ραλλία Χρηστίδου έστειλε στον Γρηγόρη Ψαριανό εξώδικο, για ανάρτηση σεξιστικής ανάρτησης εις βάρος της, γνωστοποίησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της Δευτέρας (13/7). Μάλιστα, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, την σχετική είδηση και σημείωσε πως «η Αριστερά αποτελούσε ανέκαθεν στόχο των κάθε λογής φασιστοειδών». Ακολουθεί αναλυτικά, η ανάρτηση της Ραλλίας Χρηστίδου: Σήμερα απέστειλα εξώδικο στον Γρηγόρη Ψαριανό για την υποτιμητική και σεξιστική ανάρτησή του σε βάρος μου, την οποία ουσιαστικά αρνήθηκε να ανακαλέσει ή ανασκευάσει, παρά την προειδοποίησή μου. Η συνέχεια, κι εφόσον ο ανωτέρω δεν

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραλλία Χρηστίδου: Εξώδικο στον Γρηγόρη Ψαριανό για σεξιστική ανάρτηση

Εξώδικο προς τον Γρηγόρη Ψαριανό απέστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου, η οποία έκανε λόγο για υποτιμητική...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Ραλλία Χρηστίδου απέστειλε εξώδικο στον Γρηγόρη Ψαριανό για την επίμαχη ανάρτηση

Πολιτική  Στην αποστολή εξωδίκου προς τον Γρηγόρη Ψαριανό προχώρησε την Δευτέρα η Ραλλία Χρηστίδου, για ανάρτηση με παραποιημένη φωτογραφία της, ανάρτηση την οποία αργότερα διέγραψε.   Σήμερα απέστειλα εξώδικο στον Γρηγόρη Ψαριανό για την υποτιμητική και σεξιστική ανάρτησή του σε βάρος μου, την οποία ουσιαστικά αρνήθηκε να ανακαλέσει ή ανασκευάσει, παρά την προειδοποίησή μου. Η συνέχεια, κι εφόσον… https://t.co/iOzbNM4uWp — Rallia Christidou (@Ral_Christidou) July 13, 2020   Να δίνετε πραγματικές φωτογραφίες με κανονικά άτομα, άλλη φορά... — Grigoris Psarianos (@grpsarianos) July 12, 2020 Σε μακροσκελή ανάρτησή της, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, που τη Δευτέρα μίλησε στο News24/7 για το πως εκλαμβάνε

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά