«Λύγισε» η Πόπη Τσαπανίδου για την απώλεια του συζύγου της: «Αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει καλά τα κατάφερες»

10:45 - 14/07/2020

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε για το χαμό του συζύγου της και το μεγάλωμα των τριών κοριτσιών της… The post «Λύγισε» η Πόπη Τσαπανίδου για την απώλεια του συζύγου της: «Αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει καλά τα κατάφερες» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λύγισε η Πόπη Τσαπανίδου: Είπα στον εαυτό μου ότι αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει «καλά τα κατάφερες»

Σε μια εξομολόγηση ψυχής για το πώς έφερε στον κόσμο και μεγάλωσε μόνη της τα παιδιά της...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πόπη Τσαπανίδου: Αν ζούσε ο μπαμπάς των παιδιών μου θα ήθελα να μου πει «καλά τα κατάφερες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη η Πόπη Τσαπανίδου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χαμό του συζύγου της, λίγο πριν τον ερχομό των παιδιών της. The post Πόπη Τσαπανίδου: Αν ζούσε ο μπαμπάς των παιδιών μου θα ήθελα να μου πει «καλά τα κατάφερες» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Λύγισε» η Πόπη Τσαπανίδου για την απώλεια του συζύγου της! Με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά της – «Αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει…» (BINTEO)

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι… ο Άλλος» βρέθηκε καλεσμένη η Πόπη Τσαπανίδου και έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με το θάνατο του συζύγου της, όταν ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες της, το μεγάλωμα των παιδιών και όλα όσα έχει σκεφτεί και νιώσει για τα κορίτσια της! […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Συγκινήθηκε on air η Πόπη Τσαπανίδου: «Αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να πει “καλά τα κατάφερες”» (βίντεο)

«Έσπασε» σε ζωντανή μετάδοση η Πόπη Τσαπανίδου, καθώς αναφέρθηκε στον χαμό του συζύγου της, που έφυγε από τη ζωή όταν αυτή ήταν έγκυος.  «Είναι πραγματικά δύσκολο πράγμα να φέρνεις στον κόσμο παιδιά και να ξέρεις ότι δεν υπάρχει εκεί ο μπαμπάς τους» είπε η Πόπη Τσαπανίδου. «Είναι τραγική η στιγμή, πραγματικά τραγική στιγμή. Η στιγμή που γεννιούνται δυο παιδιά και ξέρεις ότι δεν θα γνωρίσουν ποτέ τον μπαμπά τους, είναι πραγματικά δύσκολη στιγμή. Είναι και χαρά όταν βλέπεις τα νέα παιδάκια και η απόδειξη ότι η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνει μπροστά, άρα κι εσύ πρέπει να πάρεις δύναμη για να μπορέσεις… Η ζωή συνεχίζεται», ανέφερε. «Δεν κάθισα απέναντι από τον καθρέφτη και είπα στον εαυτό μου “θα τα κ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της